Αποκάλυψη για Καινούργιου: «Ηθοποιός είχε βρίσει άσχημα την Κατερίνα & έκλαιγε στην αγκαλιά μου»
Instagram / katken85
Media

Αποκάλυψη για Καινούργιου: «Ηθοποιός είχε βρίσει άσχημα την Κατερίνα & έκλαιγε στην αγκαλιά μου»

Στην αποκάλυψη ενός σοκαριστικού γεγονότος για την Κατερίνα Καινούργιου προχώρησε ο Σπύρος Μπιμπίλας στην κάμερα της εκπομπής Γεια σου, της Μαρίας Μπακοδήμου

Ο γνωστός ηθοποιός και πρόεδρος του ΣΕΗ αλλά και βουλευτής, εξέφρασε την άποψή του για τον Γιώργο Νταλάρα και τον Πάνο Βλάχο, δύο θέματα τα οποία μας απασχολούν αρκετά τις τελευταίες μέρες.

«Εγώ σέβομαι όλους τους δημοσιογράφους και τη δουλειά των νέων παιδιών. Αν θες να στραφείς κατά του τρόπου της τηλεόρασης, πρέπει να στραφείς εναντίον των καναλιών. Εγώ έχω επιτεθεί σε δημοσιογράφο που με κυνηγούσε από πίσω, ενώ είχα συνεννοηθεί να μην μου στείλουν κάμερα, και του μίλησα άσχημα» είπε αρχικά ο Σπύρος Μπιμπίλας.

Ο ίδιος συνέχισε περιγράφοντας ένα αρκετά δυσάρεστο περιστατικό που κλήθηκε να αντιμετωπίσει η Κατερίνα Καινούργιου, η οποία, όπως αποκάλυψε κατέληξε στην αγκαλιά του κλαίγοντας:

«Κάποτε είχε βρεθεί σε αυτή τη δυσάρεστη θέση η Κατερίνα Καινούργιου, όπου την είχε βρίσει μια ηθοποιός πάρα πολύ άσχημα. Κι εγώ τότε την είχα πάρει στην αγκαλιά μου και έκλαιγε. Δεν το έχει ξεχάσει ποτέ αυτό η Κατερίνα. Είχα επιτεθεί στη συνάδελφο και φίλη μου για τον τρόπο που μίλησε σε μια νέα κοπέλα παντελώς άγνωστη».

Τέλος, ο Σπύρος Μπιμπίλας μίλησε και για το περιστατικό με τον Πάνο Βλάχο και τους δημοσιογράφους: «Ο Πάνος Βλάχος έχει δικαίωμα να είναι προκατειλημμένος, γιατί πάτε όλοι μαζί και ρωτάτε οτιδήποτε άλλο εκτός από την πρεμιέρα».

Δείτε εδώ το βίντεο με τις δηλώσεις του:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved