Βίκυ Χατζηβασιλείου: «Είμαι αγορομάνα, έχω λατρεία με τα αγόρια μου»
Media

Βίκυ Χατζηβασιλείου: «Είμαι αγορομάνα, έχω λατρεία με τα αγόρια μου»

Η Βίκυ Χατζηβασιλείου μίλησε για τα 32 χρόνια στην τηλεόραση, τον σύζυγό της, τα παιδιά της και τις δυσκολίες που έχει περάσει. 

Η Βίκυ Χατζηβασιλείου μίλησε για όταν έχασε τον πατέρα της και όπως είπε χαρακτηριστικά, έρχονται κάποια γεγονότα στη ζωή που σου λένε ασχολήσου με το μέσα σου.

«Από τότε που έχασα τον πατέρα μου ασχολούμαι με την αυτογνωσία, με κουράζει η απραξία, το καθισιό και η αδράνεια».

Όπως λέει, η νομική και η τηλεόραση έχουν μεγάλη συνάρτηση καθώς και στα δύο προσπαθείς να κερδίσεις το ακροατήριο.

xatzivasileiou - 1

«Νιώθω ευγνωμοσύνη που ήμουν στην τηλεόραση τα πάρα πολύ καλά χρόνια της. Τα 33 χρόνια πορείας ήταν δύσκολα, παραγωγικά και εξελικτικά. Δεν χρειάστηκε ποτέ να κάνω κανένα συμβιβασμό ή να υποκύψω σε οτιδήποτε άλλο πέρα των επίλογων μου. Δεν έβγαλα ούτε τα παιδιά μου στα περιοδικά, ούτε το σπίτι μου, ούτε gossip καταστάσεις από τη ζωή μου».

Η Βίκυ Χατζηβασιλείου μίλησε και για τον σύζυγό της αλλά και για τα παιδιά της.

viki-xatzivasileio.jpg

«Τα 32 χρόνια με τον σύζυγό μου είναι ευλογημένα αφού είμαστε ακόμα μαζί. Καμία σχέση δεν είναι εύκολο να κρατηθεί, θέλει επιθυμία. Είμαι αγορομάνα, έχω λατρεία με τα αγόρια μου, είμαι περήφανη για τα παιδιά μου. Έβαζα όρια στα παιδιά μου αλλά ήμουν και πολύ επιβραβευτική. Είναι πολύ ωραίο να βλέπεις τα παιδιά σου να έχουν πάρει αυτό το δώρο της αυτονομίας που τους έχεις κάνει».

Τέλος, όπως είπε, ο μοναδικός τρόπος για να ζήσει πολλά χρόνια είναι να περάσει πολύς χρόνος από πάνω της και αυτό είναι ευλογία.

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved