Ανδρέας Γεωργίου: Η απάντησή του στις αντιδράσεις για τη σειρά Famagusta: «Τότε θα καταλάβουν...»
Media

Ανδρέας Γεωργίου: Η απάντησή του στις αντιδράσεις για τη σειρά Famagusta: «Τότε θα καταλάβουν...»

Για τη νέα σειρά του Mega «Famagusta» αλλά και για τις αντιδράσεις που προκάλεσε, μίλησε ο Ανδρέας Γεωργίου.

«Έχω γεννηθεί στο εξωτερικό, έχω μεγαλώσει από την εφηβεία μου στο εξωτερικό, έχω σπουδάσει στο εξωτερικό, και θα μπορούσα να παραμείνω στο εξωτερικό για να κάνω καριέρα εκεί. Όμως, αποφάσισα να επιστρέψω στην Κύπρο. Για να είμαι κοντά στους ανθρώπους που αγαπώ και με αγαπούν, κοντά στην οικογένειά μου, κοντά στην καρδιά μου. Κι είπα τότε: Αν είναι να κάνω κάτι για το εξωτερικό, ας είναι κάτι που να έχει τη σημαία της Κύπρου μέσα. Θα δεις, λοιπόν, πως στο opening της «Famagusta», υπάρχει η σημαία της Κύπρου. Αν είναι αυτή τη στιγμή, τότε τολμώ να σου πω πως κατάφερα να φτάσω εκεί που ήθελα!»

famagusta-georgiou-(7).jpg

Με συγκινείς… Και πώς να σε γειώσω τώρα με τις αντιδράσεις γι’ αυτή τη σειρά…

Τις γνωρίζω τις αντιδράσεις. Και από ένα μικρό αριθμό Βαρωσιωτών, οι οποίοι θεωρούν πως «εκμεταλλευόμαστε το όνομα της πόλης για να κερδοφορήσουμε.» Θα τους παρακαλούσα, όλους, να δουν την σειρά. Και αφού την δουν, τότε να βγάλουν τα συμπεράσματά τους, γιατί τότε θα καταλάβουν τι είναι πραγματικά αυτή η σειρά. Ξέρω πως πάντα υπάρχουν οι αντιδράσεις, σε οποιαδήποτε δουλειά -πόσω δε μάλλον σε μία τέτοιους είδους δουλειά-, και όλα είναι κατανοητά. Πάντως, μπορώ να διαβεβαιώσω τον καθένα πως δεν «χρησιμοποιούμε», κατ’ ουδένα λόγο, την Αμμόχωστο, και το όνομά της. Αλίμονο!

famagusta-georgiou-(8).jpg

Νιώθεις αυτή τη σειρά ως «χρωστούμενό» σου στη χώρα σου;

Η «Famagusta» είναι η πατρίδα μου, είναι η οικογένειά μου, είναι ο τόπος μου, είναι η ψυχή μου – είμαι ολόκληρος εγώ σε αυτή τη σειρά. Ξέρεις, με ενοχλεί να πηγαίνω στο εξωτερικό -γιατί ταξιδεύω πολύ συχνά στο εξωτερικό για τη δουλειά μας- και ακόμα να λέω «Κύπρος» και να με ρωτούν «τι είναι αυτό;», οπότε αναγκάζομαι να λέω «Ελλάδα». Χάρηκα που μέσω του «Μπρούσκο» π.χ., που προβλήθηκε με επιτυχία, σε πολλές χώρες του εξωτερικού, πολλοί άνθρωποι που δεν ήξεραν την ύπαρξη της Κύπρου, την έμαθαν. Ζούμε σε μια ημικατεχόμενη γη εδώ και 50 χρόνια, απέναντι μας υπάρχει μία πόλη μέσα στο συρματόπλεγμα, η Αμμόχωστος, και αυτό δεν το ξέρει ο περισσότερος κόσμος που ζει στο εξωτερικό. Δεν πρέπει, επιτέλους, να το μάθει;

Πηγή: Down Town Κύπρου

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved