Συνεχίζεται ο ρόλος του Απόστολου Γκλέτσου στη Γη της ελιάς
Media

Συνεχίζεται ο ρόλος του Απόστολου Γκλέτσου στη Γη της ελιάς

Στις αρχές Ιανουάριου ο Απόστολος Γκλέτσος μπήκε δυναμικά στην πλοκή της αγαπημένης δραματικής σειράς του MEGA, Η γη της ελιάς,  που υπογράφει το τρίδυμο της επιτυχίας: Αντρέας Γεωργίου, Βάνα Δημητρίου και Κούλλης Νικολάου.

Ο ηθοποιός ανέλαβε τον ρόλο του Ελληνοαμερικανού Τζον Μακρίδη, ο οποίος φτάνοντας στη Μάνη ερωτεύτηκε τρελά την Αθηνά, που υποδύεται η Άντζελα Γκερέκου.

gkletsos-gkerekou.jpg

Βάσει σεναρίου, ο Τζον για ένα διάστημα γύρισε πίσω στην Αμερική, ωστόσο πρόκειται σύντομα να επιστρέφει στην Αρεόπολη και στην αγκαλιά της αγαπημένης του. Η αρχική συμφωνία του ηθοποιού με την παραγωγή ήταν να βρίσκεται για έναν ορισμένο αριθμό επεισοδίων στον 3ο κύκλο. Από τη στιγμή, όμως, που η σειρά πήρε το πράσινο φως και για 4η χρονιά, η παρουσία του Απόστολου Γκλέτσου κατά πάσα πιθανότητα θα επιμηκυνθεί και ο ρόλος του Τζον θα συνεχιστεί.

gkletsow-gkerekou-gi-elias.webp

Βέβαια, όπως αναφέρει το περιοδικό Mytv, μέχρι στιγμής δεν υπάρχει καμία επίσημη θέση για το μέλλον του ήρωα στη σειρά, ωστόσο όλες οι πλευρές επιθυμούν τη συμμετοχή του τη νέα σεζόν

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved