Media

Λιάγκας για «Άλλο Άνθρωπο»: Δεν έπεσα από τα σύννεφα, είχα ενδείξεις που δεν είναι η ώρα να τις πω

Gossip-tv Team

Η εκπομπή το Πρωινό αναφέρθηκε στις αποκαλύψεις για τον Κωνσταντίνο Πολυχρονόπουλου, τον ιδρυτή της Κοινωνικής Κουζίνας «Ο Άλλος Άνθρωπος», ο οποίος κατηγορείται για ξέπλυμα μαύρου χρήματος.

Ο Γιώργος Λιάγκας είπε αρχικά στο Πρωινό:

«Εγώ θέλω να σας πω και δεν θέλω να το παίξω μάγκας, αλλά δεν έπεσα από τα σύννεφα. Για ποιον λόγο; Έχω τους δικούς μου λόγους. Να βρίσκω τις δικλείδες ασφαλείας και να μην πέφτω από τα σύννεφα. Επίσης όλους τους ανθρώπους που έχουμε μια αναγνωρισιμότητα, δεν θεωρώ ότι είμαστε διάσημοι, είμαστε αναγνωρίσιμοι λόγω της δουλειάς μας, όλες αυτές οι φιλανθρωπικές οργανώσεις μας χρησιμοποιούν και τις χρησιμοποιούμε γιατί πολλές φορές είναι και το φύλλο συκής στις αμαρτίες μας, αν υπάρχουν αμαρτίες.»

liagkas-(2).jpg

Και πρόσθεσε ο παρουσιαστής: «Εγώ λοιπόν στον «Άλλον άνθρωπο» είχα προτάσεις να πάω να μαγειρέψω και να βοηθήσω, όχι από τον ίδιο τον κ. Πολυχρονόπουλο, αλλά από ανθρώπους που ήταν αναγνωρίσιμοι και πήγαιναν και βοηθούσαν. Για κάποιο λόγο εσωτερικό, διαισθητικά αρνήθηκα. Θα μου πείτε στην Κιβωτό δεν πήγες; Πήγα όχι 1,2,3 φορές. Παρουσίασα μία – δυο από τις βασικότερες εκδηλώσεις. Δεν έχει σημασία και δεν το μετανιώνω. Το θέμα είναι πως εδώ κάτι μέσα μου με έτρωγε και είχα κάποιες ενδείξεις, τις οποίες ακόμα δεν είναι η ώρα να τις πω».

liagkas-(1).jpg

Δείτε το απόσπασμα από το Πρωινό

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved