Λευτέρης Πανταζής: «Η Άντζελα Δημητρίου ήταν πάντα το καλό θύμα της οικογένειας, όπως είμαι κι εγώ»
Media

Λευτέρης Πανταζής: «Η Άντζελα Δημητρίου ήταν πάντα το καλό θύμα της οικογένειας, όπως είμαι κι εγώ»

Fay’s Time: Μπορεί να μην γνώριζε πολλά για το θέμα Δημητρίου - Κιουρτσάκη, ο Λευτέρης Πανταζής, όμως έκανε το δικό του σχόλιο.

Ο γνωστός τραγουδιστής δεν ήξερε ακριβώς τις λεπτομέρειες του τσακωμού και όπως ανέφερε στην τηλεφωνική επικοινωνία με την εκπομπή, το έμαθε από τους δημοσιογράφους.

«Δεν ξέρω τι έχει γίνει ακριβώς. Από εσάς το έμαθα. Αυτό που έμαθα ότι τσακώθηκαν, αυτό μπορεί να συμβεί σε όλους τους γονείς με τα παιδιά τους. Τα παιδιά κάποια στιγμή επαναστατούν καμιά φορά παρασυρόμενα από άλλους ανθρώπους ή τους πιάνει ο εγωισμός και η περηφάνια, έτσι είναι τα πιτσιρίκια», είπε αρχικά ο Λευτέρης Πανταζής και συνέχισε:

lepa.webp

«Νομίζω ότι η Άντζελα σαν μάνα και σαν γιαγιά είναι ψυχούλα, νομίζω ότι θα τα βρουν. Η Άντζελα Δημητρίου είναι μια ψυχούλα. Είναι πάρα πολύ δοτική, και ένα παραπάνω για την οικογένειά της. Πάντα μόνο έδινε, ήταν πάντα -με την καλή έννοια- το καλό θύμα της οικογένειας, όπως είμαι κι εγώ. Πιστεύω ότι θα τα βρουν, η Άντζελα δεν κρατάει κακίες. Μπορεί να ήταν λίγο θυμωμένη αλλά δεν κρατάει κακίες».

Δείτε το σχετικό απόσπασμα:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved