Χανταμπάκης για Φιλήμονα: «Δεν περίμενα κανένα σπίτι. Δεν ήμουν δίπλα του τις τελευταίες στιγμές»
Media

Χανταμπάκης για Φιλήμονα: «Δεν περίμενα κανένα σπίτι. Δεν ήμουν δίπλα του τις τελευταίες στιγμές»

Ο Στέλιος Χανταμπάκης μίλησε στις τηλεοπτικές κάμερες σχετικά με το σπίτι του Φιλήμονα και αποκάλυψε πως έχει στεναχωρηθεί βαθιά με τα δημοσιεύματα. 

Ο Στέλιος Χανταμπάκης πριν από λίγο καιρό είχε ξεσπάσει μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram για το σπίτι του Φιλήμονα. Λίγες μέρες μετά, ο πρώην παίκτης του reality επιβίωσης, το Survivor, συζήτησε το ίδιο θέμα μπροστά από τις τηλεοπτικές κάμερες.

Ο πρώην παίκτης του Survivor απάντησε στις ερωτήσεις των δημοσιογράφων σχετικά με το σπίτι του Φιλήμονα, το οποίο και φημολογούταν ότι θα κληρονομούσε μετά το θάνατο του γνωστού σχεδιαστή. Ο ίδιος αποκάλυψε πως δεν ήταν δίπλα του στις τελευταίες του στιγμές.

«Με στεναχώρησε το δημοσίευμα που έλεγε ότι περίμενα να κληρονομήσω το σπίτι του Φιλήμονα. Ήξερα από το 2014 ότι ο Φιλήμονας έχει πουλήσει το σπίτι του. Δεν περίμενα κανένα σπίτι. Ό,τι έχω φτιάξει εγώ, το έχω κάνει μαζί με τη γυναίκα μου», δήλωσε αρχικά ο Στέλιος Χανταμπάκης.

Και συνέχισε: «Ο Φιλήμονας σαν προσωπικότητα ήταν χείμαρρος με όλους. Για μένα έχει πει μόνο καλές κουβέντες. Δεν ενόχλησε ποτέ κανέναν, δεν τον στήριξε κανείς. Ούτε εγώ ήμουν δίπλα του τις τελευταίες του στιγμές».

Δείτε εδώ το βίντεο με τις δηλώσεις του Στέλιου Χανταμπάκη στο Happy Day:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved