Δημήτρης Μακαλιάς: «Για τα σχόλια που έκανε η Τζο θα κριθεί η ίδια και καλύτερα να απαντά εκείνη»
Media

Δημήτρης Μακαλιάς: «Για τα σχόλια που έκανε η Τζο θα κριθεί η ίδια και καλύτερα να απαντά εκείνη»

Ο Δημήτρης Μακαλιάς αρχικά ανέφερε στο Mega Καλημέρα στη συνεργασία του με την Μπέττυ Μαγγίρα, λέγοντας πως «είναι δώρο να δουλεύεις με ανθρώπους που αγαπάς και επικοινωνείς».

«Η συνεργασία μου με την Μπέττυ Μαγγίρα είναι ευτυχία. Όταν ήρθε το τηλεφώνημα από τον ΑΝΤ1 και ήταν πλέον σίγουρο ότι θα είμαι στην εκπομπή, χάρηκα διπλά».

Όσον αφορά για την αποχώρηση της Τζο Κουτσοκώστα, δήλωσε:

«Ήταν ξαφνικό. Δεν μας είχε ενημερώσει και ούτε μας είχε δώσει κάποιο δείγμα. Ξέραμε ότι δεν αισθανόταν καλά. Ήταν λίγο άτσαλο και άβολο όλο αυτό. Για τα σχόλια που έκανε θα κριθεί η ίδια και καλύτερα να απαντά εκείνη».

1707211238627-170095019-makalias.jpg

«Η Αντιγόνη Ψυχράμη είναι όλη μου η ζωή. Νιώθω ότι όσο μεγαλώνω, έρχομαι πιο κοντά στον θάνατο. Όσο πιο ευτυχισμένος είμαι, στενοχωριέμαι. Στόχος μου είναι να βλέπω την Αντιγόνη όλο και πιο ευτυχισμένη και χαρούμενη», είπε και στη συνέχεια συμπλήρωσε:

«Με την γυναίκα μου τσακωνόμαστε για τα πάντα, σίγουρα 7-8 φορές την ημέρα. Οι τσακωμοί με την Αντιγόνη νιώθω ότι ενδυναμώνουν την αγάπη μας. Δεν το αποκλείω να κάνουμε ένα τρίτο παιδί, πολλές φορές το λέμε για πλάκα».

Όπως είπε ο ίδιος, του αρέσει η τηλεόραση και θα ήθελε να κάνει τηλεπαιχνίδι, ενώ αποκάλυψε εάν θα τον δούμε ποτέ τηλεοπτικά μαζί με την Αντιγόνη Ψυχράμη.

«Μου αρέσει πολύ η τηλεόραση. αν κάτι μου ταιριάζει, θέλω να το κάνω. Μαζί με την Αντιγόνη θα ήθελα να συνυπαρξουμε τηλεοπτικά, εκείνη δεν θέλει. Η Αντιγόνη δεν δίνει ούτε συνεντεύξεις, την φοβίζει μην εκτεθεί», είπε.

Ο Δημήτρης Μακαλιάς πρωταγωνιστεί στην παράσταση «Σεσουάρ για δολοφόνους» στο θέατρο «Λαμπέτη».

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved