Χρίστος Αντωνιάδης: «Έχω τσακωθεί με την Άντζελα Δημητρίου - Δεν είναι εύκολο να συνεργαστείς»
Media

Χρίστος Αντωνιάδης: «Έχω τσακωθεί με την Άντζελα Δημητρίου - Δεν είναι εύκολο να συνεργαστείς»

Breakfast@Star: Ο Χρίστος Αντωνιάδης μίλησε στην κάμερα της εκπομπής του Star και απάντησε στο αν θα είναι στο J2US που ξεκινά σε λίγες ημέρες.

Μεταξύ άλλων, ο γνωστός τραγουδιστής σχολίασε και τη διαμάχη της Άντζελας Δημητρίου με την κόρη της, Όλγα Κιουρτσάκη.


«Την θεωρώ top, την κορυφή, την πίστα που έχει η Άντζελα, δεν την έχει καμία. Είναι κρίμα, γιατί στην πραγματικότητα αγαπιούνται, δεν το συζητάω. Τρελαίνεται με την κόρη της και με το παιδάκι, το καινούργιο. Από κει και πέρα μπόρα είναι και θα περάσει.

Νομίζω ότι είναι υπερβολές που λέγονται όταν τα νεύρα είναι τεντωμένα και νιώθουμε ότι αδικούμαστε. Καλό είναι να μην μπαίνουν τρίτοι. Κάποια στιγμή θα επέλθει ειρήνη. Αγαπιούνται τρελά. Είναι σαν το ζευγάρι που μαλώνει, τσακώνεται και μετά πάει και κάνει έρωτα. Πιστεύω θα έρθει η ειρήνη κάποια στιγμή», είπε αρχικά ο Χρίστος Αντωνιάδης και συνέχισε:

antoniadis.jpeg

«Κι εγώ έχω τσακωθεί με την Άντζελα, τι σημαίνει αυτό; Δεν είναι δύσκολο, εύκολο είναι. Αλλά δεν έχει σημασία. Εγώ τη θαυμάζω την Άντζελα. Δεν είναι εύκολο να συνεργαστείς με την Άντζελα, έχει τα κουμπιά της. Κι εγώ δεν είμαι εύκολος, γι’ αυτό υπήρχαν διάφορες στιγμές που δεν μπορούσαμε να συνεννοηθούμε.

Αλλά για μένα [η Άντζελα] είναι κορυφή, οπότε εκεί λοιπόν στις κορυφές κάνεις και πίσω. Μου κακοφαίνεται που βγαίνουν τα προσωπικά τους, δεν θέλω. Ίσως δεν έπρεπε [να το βγάλουν προς τα έξω]. Νομίζω αυτά καλύτερα να μένουν στον κλειστό οικογενειακό κύκλο».

Δείτε παρακάτω το απόσπασμα από το Breakfast@Star:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved