Συγκλονίζει ο Γιάννης Σεβδικαλής: «Το τρένο με χτύπησε μετωπικά, πέρασαν από πάνω μου δυο βαγόνια»
Media

Συγκλονίζει ο Γιάννης Σεβδικαλής: «Το τρένο με χτύπησε μετωπικά, πέρασαν από πάνω μου δυο βαγόνια»

Ένα ατύχημα άλλαξε την ζωή του Γιάννη Σεβδικαλή.

Η σύγκρουση με ένα συρμό του προαστιακού σιδηροδρόμου τον υποχρέωσαν να ακρωτηριάσει τα κάτω μέλη του. Παράλληλα όμως “γεννήθηκε” ένας μεγάλος αθλητής. Το απόγευμα της Τρίτης (6-02) παρέα με την σύντροφό του, Σοφία Κουρτίδου φιλοξενήθηκε στην εκπομπή Στούντιο 4.

Η περιγραφή του για το πώς συνέβη το ατύχημα είναι συγκλονιστική!

sevdikalis-(3).jpg

«Πήγα να περάσω τις γραμμές του τρένου, ήμουν στο Γκάζι και πήγαινα προς την Ιερά Οδό. Και ως φυσιολογικός άνθρωπος κοίταξα να δω αν ερχόταν το τρένο και όλα καλά, δεν υπήρχε θόρυβος, σήμανση, τίποτα. Και ξαφνικά όταν ξαναγυρίζω το κεφάλι μου το τρένο ήταν ακριβώς δίπλα μου με χτύπησε μετωπικά, με πήρε από κάτω, πέρασαν από πάνω μου δύο βαγόνια, με κουτρουβαλούσε 20 μέτρα. Δεν είχα λιποθυμήσει και δεν πίστευα αυτό που είχε γίνει, ότι είμαι ζωντανός. Σύρθηκα, βγήκα έξω. Είχα τις αισθήσεις μου μέχρι που μπήκα στο χειρουργείο», λέει και συνεχίζει:

sevdikalis-(1).jpg

«Σημαντικό που είχα τις αισθήσεις μου κατά τη διάρκεια του ατυχήματος γιατί ξέρω από τι γλίτωσα και ήμουν θετικός από την πρώτη στιγμή. Με το που είδα το άσπρο του νοσοκομείου χαμογελούσα που ήμουν ζωντανός και έχει περάσει αυτός ο πόνος»

«Μετά το ατύχημα μάθαινα να περπατάω σαν μωρό. Σηκώνεσαι πρώτα δίνεις βάρος στα κολοβώματα – έτσι λέγεται το σημείο του ακρωτηριασμού – γιατί πονάει πάρα πολύ στην αρχή και μετά ένα βήμα την ημέρα»

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved