Άντζελα Δημητρίου: Απέφυγε να απαντήσει ξανά σε ερωτήσεις για την κόρη της
Media

Άντζελα Δημητρίου: Απέφυγε να απαντήσει ξανά σε ερωτήσεις για την κόρη της

Την Άντζελα Δημητρίου συνάντησαν το βράδυ της Τετάρτης 7/2 οι τηλεοπτικές κάμερες έξω από το νυχτερινό κέντρο όπου εμφανίζεται με τον Δήμο Αναστασιάδη.

Η διάσημη τραγουδίστρια βρέθηκε στο νυχτερινό κέντρο λίγο πριν την πρεμιέρα της εχθές το βράδυ και οι κάμερες την περίμεναν για μια δήλωση, καθώς η διαμάχη με την κόρη της, Όλγα Κιουρτσάκη και τον γαμπρό της, έχει πάρει μεγάλες διαστάσεις.

Η ίδια ωστόσο αρνήθηκε να κάνει κάποια δήλωση και αποχώρησε βιαστικά.

«Όλα καλά, να είστε καλά. Γεια σας» αρκέστηκε να πει στην κάμερα της εκπομπής, Mega Καλημέρα.

KIOURTSAKI-DIMITRIOU.jpg

Να σας θυμίσουμε ότι χθες ο Γιώργος Λιάγκας αποκάλυψε ότι η τραγουδίστρια έδωσε εντολή στους μετρ και στους ανθρώπους στην υποδοχή του μαγαζιού, πως αν δουν να έρχεται ο γαμπρός της ή ο Γρηγόρης Εκμαλιάν (κουμπάρος του ζευγαριού), να τους διώξουν και αν μπουν στο νυχτερινό κέντρο τότε εκείνη θα κατέβη από την πίστα.

dimitriou-kioyrtsaki.jpg

Συγκεκριμένα ο Γιώργος Λιάγκας είπε: «Εγώ έχω ρεπορτάζ που θα σας το μεταδώσω. Το γνωρίζω και το δίνω αποκλειστικά εγώ εδώ από την εκπομπή. Μαζεύτηκαν χθες όλοι οι συνεργάτες του μαγαζιού και η Άντζελα τούς είπε ένα πράγμα και το άκουσαν όλοι. Έχω καλές σχέσεις με το μαγαζί και μου το μετέφεραν παραπάνω από δύο άτομα. Τους είπε η Άντζελα “σε δυο ανθρώπους στέλνω ένα μήνυμα και το λέω εδώ σε εσάς, στους μετρ, στους πορτιέρηδες και σε όσους είναι στην πόρτα του μαγαζιού. Έτσι και μπει στο μαγαζί ο γαμπρός μου ο Φώτης ή ο κύριος Εκμαλιάν που βγαίνει στα κανάλια, εγώ θα κατέβω από την πίστα. Να τους διώξετε”. Είπε μόνο γι’ αυτά τα δύο πρόσωπα και όχι για την κόρη της»!

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved