Κατερίνα Στικούδη: Το βίντεο λίγες ώρες πριν γεννήσει - «Ίσως είναι το τελευταίο μου ποστ»
Media

Κατερίνα Στικούδη: Το βίντεο λίγες ώρες πριν γεννήσει - «Ίσως είναι το τελευταίο μου ποστ»

Στον τελευταίο μήνα της εγκυμοσύνης της βρίσκεται η Κατερίνα Στικούδη και συνεχίζει να απολαμβάνει τις τελευταίες στιγμές λίγο πριν κρατήσει στα χέρια της το μωράκι της!

Καθ' όλη τη διάρκεια της εγκυμοσύνης της η Κατερίνα Στικούδη είναι ενεργή στα social media και φροντίζει να ενημερώνει το κοινό της για οτιδήποτε της συμβαίνει.

Λίγες στιγμές πριν γεννήσει η τραγουδίστρια δημοσίευσε ένα τρυφερό βίντεο στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram στο οποίο η ίδια ακούγεται να ερμηνεύει παίζοντας πιάνο την επιτυχία του Τζον Μπον Τζόβι, «Livin On A Prayer».

«Ίσως είναι το τελευταίο μου ποστ με την κοιλίτσα αυτή. Ένα αγαπημένο τραγούδι, το αφιερώνω σε όλους με πολλή αγάπη», έγραψε στην ανάρτησή της η Κατερίνα Στικούδη.

Αξίζει να υπενθυμίσουμε πως η Κατερίνα Στικούδη ετοιμάζεται να φέρει στον κόσμο το δεύτερο μωράκι της. Σε πρόσφατες δηλώσεις της μάλιστα είχε τονίσει:

«Γεννάω από στιγμή σε στιγμή. Εύχομαι και ελπίζω, μια στιγμή. Έχω ετοιμάσει τη βαλίτσα για το μαιευτήριο εδώ και καιρό, από τότε που μπήκα στον 7ο μήνα».

Δείτε εδώ το βίντεο με την Κατερίνα Στικούδη να τραγουδά λίγο πριν γεννήσει:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved