Κώστας Κόκλας για το ξέσπασμα Νταλάρα: «Καλό είναι να έχουμε κατανόηση. Ίσως είχε τα νεύρα του...»
Media

Κώστας Κόκλας για το ξέσπασμα Νταλάρα: «Καλό είναι να έχουμε κατανόηση. Ίσως είχε τα νεύρα του...»

Ο Κώστας Κόκλας μίλησε στην εκπομπή Breakfast@Star για τον Γιώργο Νταλάρα, για την πρώην σύζυγό του, καθώς και για το πρόβλημα υγείας που αντιμετώπισε. 

Συγκεκριμένα, ο γνωστός ηθοποιός δήλωσε για το ξέσπασμα του Γιώργου Νταλάρα κατά των δημοσιογράφων:

«Μεγάλη προσωπικότητα ο Γιώργος Νταλάρας. Καλό είναι να έχουμε κατανόηση. Δεν νομίζω ότι έχει κάτι με τους δημοσιογράφους, ούτε οι δημοσιογράφοι με εκείνον. Ίσως είχε τα νεύρα του ή ίσως οι δημοσιογράφοι να πιέστηκαν παραπάνω από το κανάλι τους για να πάρουν μια πληροφορία. Αφού υπάρχει η τηλεόραση και ζούμε με αυτή και από αυτή είμαστε υποχρεωμένοι να ανεχόμαστε ο ένας τον άλλον».

Όσον αφορά την πρώην σύζυγό του και τη σχέση που έχουν σήμερα, ο γνωστός ηθοποιός δήλωσε:

«Με την πρώην σύζυγό μου είμαστε φίλοι και συγγενείς, έχουμε καλή σχέση. Ο γιος μου δεν μου κάνει κριτική αλλά γελάει έχει χιούμορ. Έχει δει όλες μου τις παραστάσεις και την σειρά ”Εγκλήματα”».

Σχετικά με τα προβλήματα υγείας που κλήθηκε να αντιμετωπίσει τόνισε:

«Το πρόβλημα υγείας που πέρασε με ζόρισε, αλλά δε με άλλαξε καθόλου, είμαι ο ίδιος. Δεν έχω πρόβλημα με την ηλικία. Μου αρέσει που μεγαλώνω κι έτσι όπως μεγαλώνω. Είμαι 57 ετών. Δεν έχω κάνει κάποια αισθητική επέμβαση, αλλά είμαι υπέρ».

Τέλος, ο Κώστας Κόκλας μίλησε και για την τηλεόραση, καθώς και για το εάν τα προγράμματά είναι ποιοτικά ή όχι.

«Η τηλεόραση τα έχει όλα, τη σαχλαμάρα, το καφενείο αλλά και τα ντοκιμαντέρ. Εσύ είναι που πρέπει να διαλέξεις τι θα δεις. Κάνω κάθε μέρα ψυχανάλυση μόνος μου. Ψυχαναλύομαι…».

Δείτε το βίντεο με τις δηλώσεις του Κώστα Κόκλα εδώ:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved