Έρωτας Φυγάς: Το σατανικό σχέδιο της Νότας
Media

Έρωτας Φυγάς: Το σατανικό σχέδιο της Νότας

Έρωτας Φυγάς: Με την Αλεξάνδρα στη φυλακή, ο Μάρκος έχει χάσει το μυαλό του.

Ετσι επιχειρεί να χρηματίσει τους δικαστές για το θέμα της Αλεξάνδρας, πράγμα το οποίο δυναμιτίζει εκ νέου τη σχέση του με τον Ιάσονα.

ERWTAS-FYGAS-EP.-72-(3).jpg

«Τι πας να κάνεις; Να τη βάλεις ακόμη πιο βαθιά στη φυλακή; Δεν γίνονται έτσι αυτές οι δουλειές. Αυτό που θα καταφέρεις είναι να μπεις κι εσύ μέσα για χρηματισμό ανώτερου δικαστικού λειτουργού. Δεν φτάνει που ο Γιωργάκης κινδυνεύει να μείνει χωρίς μητέρα, θέλεις να μείνει και χωρίς πατέρα;», του λέει. Σε αυτό το ρευστό κλίμα όπου όλοι έχουν στραμμένη την προσοχή τους στο να βγάλουν από τη φυλακή την Αλεξάνδρα, η Νότα δρα ανενόχλητη. Το σχέδιό της μπαίνει σε εφαρμογή και δεν είναι άλλο από το να εκδικηθεί τον Μάρκο και τον Στέφανο, κερδίζοντας παράλληλα ένα μεγάλο χρηματικό ποσό. Κανείς δεν έχει πάρει χαμπάρι ότι βρίσκεται στην περιοχή.

EROTAS-FYGAS.jpg

Ετσι μόλις βρίσκει την κατάλληλη ευκαιρία, απάγει τον Γιωργάκη και τη Ρηνιώ που τον προσέχει. Οταν η απουσία τους γίνει αντιληπτή και η σατανική γυναίκα επικοινωνήσει για λύτρα, όλοι θα καρδιοχτυπήσουν για την τύχη των αγαπημένων τους προσώπων.

Πηγή tv24

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved