MasterChef 2024: Οι κριτές φτύνουν το φαγητό - Ποιος αποχωρεί απόψε;
Media

MasterChef 2024: Οι κριτές φτύνουν το φαγητό - Ποιος αποχωρεί απόψε;

MasterChef 2024: Στο χθεσινό επεισόδιο 8/2, ο Γιάννης Γεωργίου ήταν το μέλος της γκρι μπριγάδας που κέρδισε τη Δοκιμασία Ασυλίας, με τον Νικόλα Καραμπούλη να αναδεικνύεται στο τέλος της ημέρας, μετά και την ψηφοφορία, ο τρίτος υποψήφιος προς αποχώρηση.

Μια Δοκιμασία Τελευταίας Ευκαιρίας περιμένει τον Νικόλα Καραμπούλη, τη Βιβή Ζησιμοπούλου και τον Χρήστο Λαφαντάρη. Ποιος θα την κερδίσει και δεν θα λάβει μέρος στη Δοκιμασία Αποχώρησης; Πως θα αντιδράσει ο εξώστης;

MasterChef-2024-Paraskeyh-9-Febroyarioy-2024-stis-21.00.png

Οι τρεις chef κριτές, Σωτήρης Κοντιζάς, Πάνος Ιωαννίδης και Λεωνίδας Κουτσόπουλος, υποδέχονται στην κουζίνα του MasterChef 2024 τον καλεσμένο chef Χάρη Ζευγούλη, ο οποίος θα παρουσιάσει στους υποψήφιους προς αποχώρηση το πιάτο που θα πρέπει να αντιγράψουν όσο καλύτερα μπορούν, για να παραμείνουν στον διαγωνισμό.

master.jpg

Ωστόσο, όπως θα δείτε και στο τρέιλερ, ένα άψητο πιάτο που φτάνει μπροστά στους κριτές, τους απογοητεύει και αναγκάζονται να φτύσουν το φαγητό.

Άραγε, θα αποχαιρετήσει απόψε και δεύτερο μέλος της η γκρι μπριγάδα ή θα αποχωρήσει για πρώτη φορά μέλος από τη μπορντό μπριγάδα;

Δείτε εδώ το trailer της Παρασκευή 9/2:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved