Survivor 2024: Μπήκε στο ριάλιτι αλλά δεν τον περίμενε κανείς στην καλύβα
Media

Survivor 2024: Μπήκε στο ριάλιτι αλλά δεν τον περίμενε κανείς στην καλύβα

Survivor 2024 - Συζητήθηκε όσο λίγες επιστροφές στο ριάλιτι και τελικά τα κατάφερε παρά τις προηγούμενες δυσκολίες που υπήρξαν. Ο λόγος για τον Τζέιμς Καφετζή ο οποίος πάτησε ξανά στα χώματα του Άγιου Δομίνικου.

Ο Τζέιμς θα αγωνιστεί με τα μπλε χρώματα για την ομάδα των Μαχητών.

h3.jpg

Survivor 2024

Καθώς έφτασε στην καλύβα τον Μαχητών, όμως, κανείς δεν ήταν εκεί προκειμένου να τον υποδεχθεί: «Πρώτη ημέρα στο παιχνίδι και κατά την άφιξη μου δεν βρήκα κανέναν στην καλύβα. Οπότε έπρεπε να προχωρήσω πιο βαθιά στη ζούγκλα για να τους βρω» παραδέχθηκε στην κάμερα.

«Όλοι κάθονταν στο ποτάμι δίπλα , όπου έχουν φτιάξει ένα ωραίο στέκι εκεί πέρα και αράζουν οπότε είναι το νέο μου στέκι. Από ότι είδα, χάρηκαν όλα τα παιδιά της ομάδας όταν με είδαν» πρόσθεσε ο Τζέιμς.

Όταν ο Τζέιμς Καφετζής συνάντησε τον Γιώργο Λιανό πριν το πρώτο αγώνισμα ασυλίας για αυτή την εβδομάδα, τόνισε τα εξής. «Πέρασαν 3 χρόνια και είμαι πάλι μαχητής, αυτό ήθελα και έγινε πραγματικότητα. Ανυπομονώ πάρα πολύ να δω την κατάσταση. Η αλήθεια είναι πως μου λέγατε ότι θα είναι πολύ στρατηγικό Survivor και δεν το πολυπίστευα, μέχρι που κάθισα να δω κάποια επεισόδια πριν έρθω και μου έκανε μεγάλη εντύπωση επειδή είναι όντως στρατηγικό!

Δεν ξέρω αν δεν το έχουν καταλάβει τα παιδιά αλλά αυτό που μου έκανε μεγάλη εντύπωση είναι ότι, ενώ βλέπεις φιλίες στην παραλία, έβλεπα τις προσωπικές τους συνεντεύξεις και έλεγα… ώπα, ποια φιλία! Οπότε είναι πολύ ενδιαφέρον και περιμένω μεγάλες ανατροπές».

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved