Καινούργιου: Το μήνυμα στη Μαγγίρα: Αναφέρεσαι συνέχεια σε μένα,εγώ δεν έκανα ποτέ προσωπική επίθεση
Media

Καινούργιου: Το μήνυμα στη Μαγγίρα: Αναφέρεσαι συνέχεια σε μένα,εγώ δεν έκανα ποτέ προσωπική επίθεση

Η Κατερίνα Καινούργιου μέσα από την εκπομπή της, Super Κατερίνα έστειλε ένα μήνυμα στην Μπέττυ Μαγγίρα.

Η Κατερίνα Καινούργιου είπε: «Το παιδί (ο Δημήτρης Μακαλιάς) πήγε στην εκπομπή, πάει να μου στείλει ένα φιλί και προτού πει κάτι καλό, λέει η Μπέττυ, “α, beef πάλι, άλλα λες από πίσω”. Είπε η Μπέττυ ότι δε βλέπει την εκπομπή. Καλά κάνεις και δε τη βλέπεις, δε χάνεις κάτι. Αλλά, όταν αναφέρεσαι σε μένα, γιατί συνέχεια αναφέρεσαι, βάλε ένα απόσπασμα να δεις πόσο ωραία έχουμε μιλήσει…»!

maggira-kainourgiou.jpg

Και πρόσθεσε: «Εγώ δεν έχω κάνει ποτέ κάποια προσωπική επίθεση, ούτε κριτική και ταυτόχρονα πάντα μιλάω πολύ όμορφα για τη Μπέττυ. Άσχετα που σε κάτι συνεντεύξεις τη ρωτάνε για ένα σκηνικό που είχε γίνει πριν δυο χρόνια στο Open με ένα ταξίδι στο Παρίσι, που εγώ το είχα πάρει αλλιώς. Ναι, για μένα ήταν αλλιώς. Έχει λήξει αυτή η ιστορία. Πάντα όμως, και τώρα, μπαίνω να δω και βλέπω, “η Μπέττυ απάντησε”»!

kainourgiou-maggira.jpg

Και υπογράμμισε η Κατερίνα Καινούργιου: «Εφόσον η Μπέττυ δε βλέπει την εκπομπή, να μπει να δει αποσπάσματα, να δει πόσο ωραία μιλάω για εκείνη. Εμείς σχολιάσαμε αυτά που έγραψε ο Ουγγαρέζος, δε κάναμε κριτική. Δε ξυπνήσαμε και είπαμε “θα σχολιάσουμε την εκπομπή της Μαγγίρα”»

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved