Survivor 2024: «Αυτό δεν το έχουμε ξαναδεί φέτος» - Ο James Καφετζής προκαλεί ταραχή στο συμβούλιο
@yamannejdethan
Media

Survivor 2024: «Αυτό δεν το έχουμε ξαναδεί φέτος» - Ο James Καφετζής προκαλεί ταραχή στο συμβούλιο

Survivor 2024: Ενθουσιασμό στους φανατικούς τηλεθεατές του προκάλεσε το χθεσινό επεισόδιο του Survivor που παρακολούθησαν με κομμένη την ανάσα τα πρώτα ματσαρίσματα του James Καφετζή και της Σταυρούλας Χρυσαειδή στους στίβους μάχης.

Η πολυαναμενόμενη επιστροφή του «πρίγκιπα» στα runs αλλά και ο δυναμισμός της Μπλε Survivor που δεν διστάζει να ματσάρει δυνατές αντιπάλους, κράτησαν αμείωτο το ενδιαφέρον του τηλεοπτικού κοινού, το οποίο διατήρησε το Survivor στην πρώτη θέση της τηλεθέασης στη ζώνη μετάδοσής του με ποσοστό 22,5% στο γενικό σύνολο του κοινού και 19,5% στο δυναμικό κοινό (18-54).

Katagrafh.jpg

Κατά μέσο όρο 888.595 τηλεθεατές παρακολούθησαν το χθεσινό επεισόδιο με 2.305.312 να συντονίζονται έστω και για ένα λεπτό!

Όπως βλέπουμε στο τρέιλερ του αποψινού επεισοδίου ο Γιώργος Λιανός λέει «Αυτό δεν το έχουμε ξαναδεί φέτος» ενώ ο Τζέιμς προκαλεί αναταραχή στο συμβούλιο μιλώντας για την Κατερίνα Δαλάκα και την Ασημίνα Χατζηανδρέου που πλέον έχουν αντίπαλο, τη Σταυρούλα Χρυσαειδή, σε αντίθεση με πριν.

Δείτε το τρέιλερ:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved