MasterChef 2024: Αποχώρησε και έκανε πρόταση γάμου στην σύντροφό του: «Θέλω να κάνω οικογένεια»
Media

MasterChef 2024: Αποχώρησε και έκανε πρόταση γάμου στην σύντροφό του: «Θέλω να κάνω οικογένεια»

MasterChef 2024: Δεν προλάβαμε καλά - καλά να δούμε την αποχώρησή του από το ριάλιτι μαγειρικής του Star και μας ανακοίνωσε ότι θέλει να κάνει οικογένεια ενώ ήδη έχει κάνει και την πρόταση γάμου στην σύντροφό του.

Ο λόγος φυσικά για τον Χρήστο που δεν έπεισε τους κριτές και αποχώρησε από το παιχνίδι, στο επεισόδιο της Παρασκευής. Θυμίζουμε μάλιστα ότι οι κριτές έφτυσαν και το φαγητό του.

Ο Χρήστος λοιπόν, μίλησε σήμερα 12/2 στην εκπομπή Breakfast@Star και αποκάλυψε τα ευχάριστα μαντάτα.

«Εκείνο το διάστημα έτρεχα πολλές παρασκευές μαζί και είχα δώσει στον εξώστη τον χρόνο για το ψήσιμο της πατάτας. Μου είπαν: “Βγάλ' το και τσέκαρέ το”, εγώ άκουσα: “Βγάλ’ το, είναι έτοιμο”. Βλέποντας το επεισόδιο είδα ότι το έβγαλα πρώτος από την Βιβή. Σίγουρα δεν είναι ωραίο για κάποιον να φτύνουν το φαγητό του», είπε αρχικά ο Χρήστος και συνέχισε:

xristos-masterchef.jpeg

«Στην κουζίνα του MasterChef δεν θα δείξεις ακριβώς την πορεία σου. Μόνο που μπαίνεις σίγουρα κάτι κάνεις. Με τη Γεωργία, όπως και με τα υπόλοιπα τα παιδιά, δεν είχα άμεση επαφή. Έχουν περάσει αρκετές σεζόν και καταλαβαίνεις ότι υπάρχουν άτομα που έχεις χημεία και κάποια που δεν έχεις».

Και αποκάλυψε με το χαμόγελο στα χείλη: «Συνεχίζω ακάθεκτος την επαγγελματική μου καριέρα. Γυρίζω στην πατρίδα μου, στο τρίτο πόδι της Χαλκιδικής. Πήρα την απόφαση να φύγω από το προσκήνιο γιατί θέλω να κάνω οικογένεια. Χθες έγινε η πρόταση γάμου!».

Δείτε το σχετικό απόσπασμα:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved