Θανάσης Πασσάς: Στην κατάθλιψη ζεις σαν πεθαμένος. Ήταν βαρίδι, ήμουν σε μία αυτοποιημένη κατάσταση
Media

Θανάσης Πασσάς: Στην κατάθλιψη ζεις σαν πεθαμένος. Ήταν βαρίδι, ήμουν σε μία αυτοποιημένη κατάσταση

Όλα για τη Ζωή μας: Ο ραδιοφωνικός παραγωγός, Θανάσης Πασσάς, και η ψυχολόγος, Χριστίνα Γεωργία Κανελλοπούλου, μίλησαν στον Μιχάλη Κεφαλογιάννη για την αναβλητικότητα.

Ο ίδιος δεν δίστασε να μιλήσει και για την κατάθλιψη την οποία όχι μόνο έχει περάσει, αλλά την πέρασε και πολύ βαριά.

«Νιώθω πιο άνετα, γιατί παραμερίζω τις ευθύνες. Όσο περνάνε τα χρόνια με δυσκολεύει, πιο μικρός δεν είχα πρόβλημα. Έχω μάθει μέσα σε αυτή τη συνθήκη τόσα χρόνια και έχω συνηθίσει. Επίσης, δεν ήμουν ποτέ αγχώδης άνθρωπος. Δεν αργώ ποτέ στα ραντεβού μου αλλά μπορώ να το αναβάλλω. Έχει τύχει να υποκριθώ πως είμαι άρρωστος ή έχει πεθάνει κάποιος από την οικογένεια μου, γιατί δεν ήθελα να πάω κάπου», είπε ο Θανάσης Πασσάς και συνέχισε:

«Ωριμάζοντας το καταλαβαίνω ότι είμαι αναβλητικός, το γνωρίζουν και οι συνεργάτες μου. Αλλά δεν είναι το θέμα ο χρόνος αλλά η αναβολή. Έχω φύγει από ραντεβού, γιατί με είχε αγχώσει ο χώρος και είπα πως κάτι έτυχε και έφυγα. Εγώ είμαι ένας άνθρωπος που αυτοτιμωρείται καθημερινά.

passas.jpeg

Τα περισσότερα λάθη τα έχω κάνει εγώ στον εαυτό μου και όχι οι άλλοι. Έχω πάει σε ψυχολόγο και ψυχανάλυση και όλα. Στον ψυχολόγο το ανέβαλα πολλές φορές αλλά ξέρει το πρόβλημά μου. Μου είχε πει "όσο κοροϊδεύεις το πρόβλημά σου, το λύνεις και πιο εύκολα γιατί δεν ζεις μέσα σε αυτό". Υπάρχουν και θέματα κόπωσης, νευρόπονοι, πιασίματα. Εγώ νιώθω πως έτσι βάζω τα όριά μου. Δεν μπορώ να κοιμηθώ σε μεγάλους χώρους. Νιώθω λες και έχω άγχος πως θα μου συμβεί κάτι, και μόλις ξημερώνει λέω "εντάξει, ας κοιμηθούμε τώρα"».

Σε άλλο σημείο τόνισε: «Στην κατάθλιψη ζεις σαν πεθαμένος, δεν μπορείς να το ελέγξεις. Ήταν βαρίδι, γιατί έπρεπε να κρύβω την λύπη, επειδή η δουλειά μου είναι έτσι. Τα τελευταία χρόνια είχα πολλά καταθλιπτικά σοκ. Για 14 μήνες δεν μπορούσα να συνδεθώ με τον κόσμο. Ήμουν σε μία αυτοποιημένη κατάσταση. Το τελευταίο εξάμηνο νιώθω πιο δυνατός. Κατάλαβα ποια θέματα με ταλαιπωρούσαν, άλλαξα σχέσεις, άλλαξα σπίτι και τα έκανα όλα μόνος μου. Θέλω να το λέω για να με συγχαρώ».

Δείτε το σχετικό απόσπασμα:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved