Ο Παράδεισος των Κυριών: Ο Σίμος και η Αμαλία παντρεύονται
Media

Ο Παράδεισος των Κυριών: Ο Σίμος και η Αμαλία παντρεύονται

Ο Παράδεισος των Κυριών: Στο σημερινό επεισόδιο 13/2, ο Βύρωνας σε δύσκολη θέση προσπαθεί να δει τη Ζαχαρούλα για να της ζητήσει συγγνώμη.

Η Βικτώρια και η Δωροθέα είναι απογοητευμένες που δεν κατάφεραν να σταματήσουν τον γάμο του Σίμου και της Αμαλίας και η Δωροθέα προσπαθεί να κάνει τη ζωή της Αμαλίας δύσκολη, θυμώνοντας το Σίμο πολύ. Στο σπίτι του Χριστόφορου Μπουραντά άλλη μια γυναίκα θέλει να ζήσει το όνειρο της. Η Στέλλα για μια ακόμη μια φορά θα τρυπώσει στο δωμάτιο του Χριστόφορου, κάνοντας ένα βήμα παραπέρα.

Στο προηγούμενο επεισόδιο της σειράς Ο Παράδεισος των Κυριών είδαμε...

Ο Αποστόλης κλείνει μία συμφωνία που θα τον φέρει ένα βήμα πιο κοντά στην περιουσία του. Η Δωροθέα θα λάβει ένα ανέλπιστο δώρο που θα την κάνει να αναθεωρήσει κάποια πράγματα για τη ζωή της. Απ’ την άλλη η συμπεριφορά της Όλγας δημιουργεί πολύ μεγάλο εκνευρισμό στον Πάρη και οι εντάσεις ανάμεσα τους μοιάζουν να μην μπορούν να αποφευχθούν…

Ένα ευχάριστο γεγονός θα φέρει μεγάλη δυστυχία στην Ζαχαρούλα και στην οικογένεια της. Η ημέρα του γάμου της Αμαλίας και του Σίμου έχει έρθει, όμως το σχέδιο της Βικτώριας και της Δωροθέας να χαλάσουν αυτόν τον γάμο φαίνεται να πιάνει... Ο Σίμος επηρεασμένος από τα λόγια και των δύο, βρίσκεται μπροστά σ’ αυτό το τεράστιο δίλλημα.

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved