Σασμός: Μιχάλης Αεράκης: «Βρισκόμαστε στο σκοτάδι, θα έρθει και ο σασμός»
Media

Σασμός: Μιχάλης Αεράκης: «Βρισκόμαστε στο σκοτάδι, θα έρθει και ο σασμός»

Μία εφ΄όλης της ύλης συνέντευξη παραχώρησε ο Μιχάλης Αεράκης και μίλησε για όλα αλλά φυσικά και για τη σειρά Σασμός.

Ο αγαπημένος ηθοποιός επιβεβαίωσε τα spoilers και αυτό που περιμένουν πώς και πώς οι τηλεθεατές, να έρθει δηλαδή ο σασμός.

  • Στην Άνω Ποριά το σκοτάδι έχει τυλίξει τους πάντες;

«Στην προκειμένη περίπτωση στη σειρά, βρισκόμαστε στη φάση που είναι το σκοτάδι. Όμως είναι βέβαιο ότι θα έρθει και ο πολυπόθητος σασμός. Η ευλογία τού να συγχωρεθούν τα πάθη, οι αντιθέσεις και να ενωθεί μια μικρή κοινωνία. Για να δώσει ό,τι πολυτιμότερο έχει ένας άνθρωπος, την αγάπη, την ειρήνη, την ομόνοια και όχι να καλλιεργούμε στα παιδιά μας το φόβο. Επειδή εμείς προβήκαμε σε μια κακή πράξη, δεν φταίει σε τίποτα το παιδί μας ή το εγγόνι μας να ζει υπό το καθεστώς μιας μόνιμης προστασίας και ενός μόνιμου φόβου. Συνεπώς, η σειρά μας έχει το λεγόμενο happy and.

Δικαιώνονται στο τέλος μέσα από την πιο δυνατή λέξη που υπάρχει στον κόσμο, που είναι η λέξη “αγάπη”. Όταν αγαπάς, συγχωρείς, δεν εκδικείσαι. Μέσα, λοιπόν, από ένα ζευγάρι που έχει περάσει τόσα δεινά και από διαφορετικές οικογένειες με βαθιές ιστορίες αντιπαλότητας, έρχεται ο έρωτας, η αγάπη για να ενώσει όλες ις αντιθέσεις που υπάρχουν σε αυτό το μικρό χωριό, την Άνω Ποριά».

  • Αναφέρεστε στο πολύπαθο ζευγάρι, την Αργυρώ και τον Αστέρη;

«Ακριβώς, αλλά ας μην το περιορίζουμε, καθώς έχει μια οικουμενική συμβολική αξία με την έννοια ότι σασμός μπορεί να επέρχεται και στις πολύ μικρές αντιθέσεις πού αντιμετωπίζει ο κόσμος, με το γείτονά του, με το συνάδελφό του. Να εξετάζουμε και να ερευνούμε μονίμως την πρόθεση του άλλου, που εμείς νομίζουμε ότι θέλει να μας βλάψει. Είναι έτσι; Ποια είναι τα αίτια;

Και αυτό το μήνυμα που θέλουμε να περάσουμε, ότι δεν είναι μόνο σε επίπεδο οικογενειών που τους χωρίζει κάτι πολύ άγριο και βάρβαρο, που κανένας νοήμων άνθρωπος δεν το δέχεται στο να αφαιρέσει μια ανθρώπινη ζωή. Αυτό είναι το έσχατο και δεν το επικροτώ. Αν υπάρχει η αγάπη, η συναίνεση, η συγχώρεση. και όλα αυτά, εκτιμώ ότι η κοινωνία μας γίνεται καλύτερη έξω και πέρα από τα όποια προβλήματα μπορούν να επηρεάσουν ψυχολογικά έναν άνθρωπο στο να φερθεί με απρέπεια», είπε ο Μιχάλης Αεράκης στον Τηλεθεατή.

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved