Ο Παράδεισος των Κυριών: Ο Αποστόλης παίρνει πίσω την περιουσία της Όλγας από τον Χρήστο
Media

Ο Παράδεισος των Κυριών: Ο Αποστόλης παίρνει πίσω την περιουσία της Όλγας από τον Χρήστο

Ο Παράδεισος των Κυριών: Ο Ντίνος σοκάρεται από τις αποκαλύψεις του Πάρη για τις δράσεις του Σίμου και εξομολογείται τα πάντα στην Αμαλία. Από την άλλη, ο Αποστόλης παίρνει πίσω την περιουσία της Όλγας από τον Χρήστο, ενώ η Βικτώρια δηλητηριάζει τον Φώτη...

Ο Πάρης πηγαίνει και βρίσκει τον Ντίνο για να του αποκαλύψει ποιος βρίσκεται πίσω από το μεγαλύτερο αίνιγμα του «Παραδείσου». Συγκεκριμένα, του λέει πως υπεύθυνοι για την πυρκαγιά είναι ο Σίμος και η Βικτώρια. Μάλιστα, του εξομολογείται πως ο νεαρός είναι γιος της γυναίκας. Ο Ντίνος δυσκολεύεται να πιστέψει όσα ακούει, όμως ο Πάρης τού ξεκαθαρίζει πως όλα όσα του λέει είναι αλήθεια και ότι πρέπει να δράσουν άμεσα για να τιμωρήσουν τον Σίμο για όσα έχει κάνει.

Από την άλλη, ο Ρένος, έχοντας πάρει την απόφαση να θυσιάσει την ελευθερία του για χάρη του Σίμου, πηγαίνει στην Αστυνομία και παραδίνεται λέγοντας πως εκείνος έχει διαπράξει όλα τα αδικήματα για τα οποία κατηγορούν τον Χρήστο.

Έτσι, λοιπόν, ο τελευταίος αφήνεται ελεύθερος, γεγονός που τον χαροποιεί ιδιαίτερα και στη συνέχεια επιστρέφει στον Αποστόλη την περιουσία του. Ο άντρας πηγαίνει αμέσως και βρίσκει τον Πάρη θέλοντας να του ανακοινώσει τα ευχάριστα νέα. Παράλληλα, η Στέλλα επισκέπτεται την Αμαλία στο σπίτι της και της ζητάει κάτι που τη φέρνει σε δύσκολη θέση. Αυτό δεν είναι άλλο από το να μείνει μαζί της. Όμως η Αμαλία αρνείται!

paradeisos-amalia-kai-simos-(1).jpg

Η Πολυξένη καταλαβαίνει πως η Βικτώρια δηλητηρίαζε τον Χριστόφορο

Ο Ντίνος δεν μπορεί να βγάλει από το μυαλό του όσα του αποκάλυψε ο Πάρης και έτσι προσπαθεί να βρει στοιχεία για τις δράσεις του Σίμου. Από την άλλη, η Βικτώρια νιώθει να χάνει τη δύναμη και την επιρροή της σε αυτούς που εξουσίαζε έως τώρα με αποτέλεσμα να γίνει ακόμη πιο επικίνδυνη. Ανάμεσα σε αυτά τα πρόσωπα είναι και ο Φώτης, ο οποίος της ζητάει περισσότερα χρήματα και την απειλεί πως αν χρειαστεί θα πάει στην Αστυνομία και θα αποκαλύψει όλα όσα έχει κάνει. Η γυναίκα, ύστερα απ' όλα αυτά, αποφασίζει να του κλείσει για πάντα το στόμα ώστε να απαλλαγεί από την παρουσία του. Έτσι, δίχως να χάνει χρόνο, τον δηλητηριάζει.

Ο Φώτης μεταφέρεται εσπευσμένα στο νοσοκομείο και ψελλίζει πως η Βικτώρια τον δηλητηρίασε. Οι γιατροί, αφού του σώζουν τη ζωή, του κάνουν εξετάσεις από τις οποίες δεν προκύπτει κανένα στοιχείο που να επιβεβαιώνειτους ισχυρισμούς του, καθώς φαίνεται ότι έχει καρδιολογικό πρόβλημα! Ενώ οι ώρες περνούν και ο Φώτης αναρρώνει, τον επισκέπτονται στο νοσοκομείο η Μιράντα με την Πολυξένη. Τότε τους λέει πως η Βικτώρια προσπάθησε να τον σκοτώσει, ενώ, όταν η Πολυξένη τον ρωτάει τι συμπτώματα είχε και εκείνος της απαντάει, σκέφτεται πως και ο Χριστόφορος στο παρελθόν είχε τα ίδια.

Άρα προκύπτει ότι η Βικτώρια είχε δηλητηριάσει και εκείνον. Η κοπέλα θορυβείται και στο μυαλό της έρχεται το γράμμα που της είχε γράψει ο Άγης, στο οποίο της έλεγε πόσο αδίστακτη και ικανή για όλα είναι η Βικτώρια. Η Μιράντα, τώρα, είναι αποφασισμένη να τιμωρήσει τη γυναίκα και έτσι παίρνει την απόφαση να πάει στην Αστυνομία και να την καταγγείλει.

paradeisos.jpg

Η αποκάλυψη του Ντίνου ταράζει τη Μιράντα

Ο Ντίνος, όντας πλέον σίγουρος πως ο Σίμος δεν είναι αυτός που δείχνει, στην προσπάθειά του να σώσει την Αμαλία, της ζητάει να συναντηθούν κρυφά. Εκείνη λέει μια δικαιολογία στον Σίμο και φεύγει για να πάει στο σπίτι του πρώην αγαπημένου της. Όμως ο νεαρός, εντελώς τυχαία, μαθαίνει για τη συνάντησή τους και γίνεται έξαλλος. Την ίδια στιγμή, η Αμαλία βρίσκεται με τον Ντίνο και σοκάρεται απ' όσα της λέει εκείνος για τον σύζυγό της. Δεν μπορεί να πιστέψει πως είναι αλήθεια, όμως μέσα της νιώθει ότι κάτι δεν πάει καλά. Επιστρέφοντας στο σπίτιτης, ο Σίμος τής ζητάει έξαλλος εξηγήσεις για το ραντεβού της με τον Ντίνο. Τότε εκείνη του λέει πως της είπε ότι αυτός έκαψε τον «Παράδεισο».

Ο Σίμος σαστίζει και φυσικά αρνείται τα πάντα, ενώ η Αμαλία αναγκάζεται να του πει ψέματα πως τον πιστεύει ώστε να μπορέσει να ερευνήσει το παρελθόν του. Παράλληλα, ο Χριστόφορος συνειδητοποιεί πως η ψυχκή υγεία της Στέλλας είναι σοβαρά κλο[1]νισμένη. Κι ενώ συμβαίνουν όλα αυτά, την επομένη ο Σίμος αποκαλύπτει στη Μιράντα την κρυφή συνάντηση του Ντίνου και της Αμαλίας.

Τότε η γυναίκα ρωτάει τον πρώην σύζυγό της γιατί συνάντησε την κόρη της και αν συμβαίνει κάτι. Εκείνος της απαντάει πως δεν είναι κάτι ανησυχητικό, ενώ της αποκαλύπτει πως η Αμαλία την ημέρα του γάμου της φορούσε το κολιέ που της είχε κάνει δώρο. Η αποκάλυψη αυτή ταράζει τη Μιράντα, η οποία σκέφτεται πως η κόρη της αγαπάει ακόμα τον Ντίνο. Την ίδια ώρα, η Αμαλία ρωτάει τη Βικτώρια αν ο Σίμος είναι γιος της και εκείνη το αρνείται κατηγορηματικά! Κι ενώ συμβαίνουν όλα αυτά, ο Πάρης και ο Ντίνος συμμαχούν για να κλείσουν τον Σίμο στη φυλακή και αποκαλύπτουν στον Γιαμμαλή όσα ξέρουν για εκείνον.

Πηγή: My tv

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved