Ελομίδα Βισβίκη: Το Cash or Trash και ο σύζυγός της που πούλησε τους χάρτες στη Google
Media

Ελομίδα Βισβίκη: Το Cash or Trash και ο σύζυγός της που πούλησε τους χάρτες στη Google

Στο "The 2Night Show" φιλοξενήθηκε η Ελομίδα Βισβίκη και αναφέρθηκε στην επαγγελματική της πορεία, στη συμμετοχή της στο Cash or Trash και πώς ο σύζυγός της δημιούργησε μια εφαρμογή με χάρτες και στη συνέχεια την πούλησε στη Google.

«Το Ελομίδα ήταν αρχαίο ελληνικό, η μητέρα μου ήταν κλασσική φιλόλογος και ορίστε τα αποτελέσματα. Είχα έναν καθηγητή που μου έλεγε “να δω πώς θα κάνεις καριέρα με αυτό το όνομα;”

Μια ωραία πρωίαν σκέφτηκαν τι θέλουν να αλλάξουν και είπαν να αλλάξουν το google map. Νομίζω ότι είναι η πιο επιτυχημένη εφαρμογή, έχει φέρει τα περισσότερα κέρδη στην Google. Είναι πάνω από 1,5 bilion άνθρωποι. Για έναν άνθρωπο το να δει να αγαπιέται η εφαρμογή από τόσους, είναι πολύ σημαντικό.

elomisa-visviki-(1).jpg

Μεγάλωσα στην Καισαριανή. Όταν πήγαινα στο δημοτικού έβλεπα την Μπέλλου να στέκεται στο καφενείο, δεν τολμούσε κανείς να την ενοχλήσει, έβλεπα τον Τσιτσάνη να έρχεται με την Mercedes του. Και σήμερα ακόμη είναι το ωραιότερο προάστιο της Αθήνας. Ο πατέρας μου ήταν ορολογοποιός, το οποίο που ήταν ασυνήθιστο επάγγελμα. Ήταν καλλιτεχνάρα και η μαμά μου ήταν η φωνή της λογικής. Έφταναν στο ίδιο αποτέλεσμα με τον έναν να ακολουθεί γρήγορα την καρδιά του και ο άλλος με την λογική.

elomisa-visviki-(3).jpg

Τελείωσα την Φιλοσοφική και πάντα ήμουν σε μια διπολικότητα. Με το που μπήκα στο πανεπιστήμιο, άρχισα να δουλεύω σε τράπεζα. Η δουλειά που έκαναν ήταν πολύ ωραία, ήμουν αναλύτρια. Έπρεπε να βλέπω κάθε εταιρεία που έπαιρνε δάνειο και να εισηγούμαι τι δάνειο έπρεπε να πάρει και αν θα ήταν επικερδές για την τράπεζα. Ένιωθα ότι τα είχα όλα εγώ! Ήμουν η μόνη που ήξερα αρχαία ελληνικά. Μέχρι που με έκαναν προϊσταμένη δανείων και φρίκαρα και έφυγα.

Σήμερα επενδύω σε νεόδμητες επιχειρήσεις, που είναι μικρές και δεν μπορούν να σηκώσουν χρηματοδότηση. Και υπάρχουν πάντα κάποιοι επενδυτές που μπαίνουν σε αυτές τις επιχειρήσεις για να τις βοηθούν. Είναι η δουλειά της αναλύτριας που έκανα. Έφτιαξα με τον αδελφό μου μια εταιρεία διαφημιστική μετά την πούλησα, μετά έφυγα. Όταν νιώσω ότι κλείνει κάτι και λίγο πολύ θα επαναλαμβάνω αυτά, θέλω να κάνω κάτι άλλο. Και ευτυχώς για μένα είμαι πολύ τυχερή», είπε ενώ για το Cash or Trash σημειώσει πως:

elomisa-visviki-(2).jpg

«Στο Cash or Trash μου είπαν αν θέλω να το κάνω γιατί με πρότεινε η Ιόλη, που η μαμά της είναι φίλη μου. Μου αρέσουν τα ωραία πράγματα! Δεν έχω κρατήσει τίποτα. Έχω πάρει γύρω στα 30 αντικείμενα κι αυτή ήταν η συμφωνία με το STAR. Τους είπα, θα έρθω και θα κάνω το εξής “Θα τα πάρω όλα, θα τα μαζέψω και θα τα βάλω σε άλλη δημοπρασία, τα χρήματα θα τα διπλασιάσω και θα τα δώσω για κάτι καλό”. Ήταν πολύ ωραίο και το δέχτηκαν. Η δημοπρασία έγινε, συγκεντρώθηκαν 30.000 ευρώ και θα πάνε στους ανθρώπους της Θεσσαλίας. Είμαι πολύ χαρούμενη! Και τα δώσαμε όλα. Ακόμα και ένα δώρο που είχα πάρει στον άντρα μου για τα γενέθλιά του»

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved