MasterChef 2024: «Ψευτιά φουλ. Δεν τους γουστάρω… κάστανο»
Media

MasterChef 2024: «Ψευτιά φουλ. Δεν τους γουστάρω… κάστανο»

MasterChef 2024: Τάνια, Μπάμπης και Γιάννης μπήκαν στην κουζίνα του ριάλιτι μαγειρικής φορώντας τις μαύρες τους ποδιές μιας και είναι υποψήφιοι προς αποχώρηση.

Και οι τρεις παίκτες δήλωσαν αρκετά αγχωμένοι, αλλά και έτοιμοι να δώσουν τον καλύτερό τους εαυτό, για να συνεχίσουν το μαγειρικό τους ταξίδι, στο ριάλιτι του Star.

Ο Γιάννης ένιωθε βέβαια αδικημένος που βρέθηκε σε αυτή τη θέση, αφού θεωρούσε ότι η αρχηγός της μπορντό μπριγάδας, θα μπορούσε να έχει δώσει σε άλλους παίκτες την ασυλία.

«Τους στρατιώτες της πρώτης γραμμής ή τους προστατεύεις ή στέκεσαι δίπλα τους. Δεν είμαι καλά, πιέστηκα. Και στο σπίτι μου το παίζουν όλοι φίλοι, αλλά είναι ψευτιά φουλ. Δεν τους γουστάρω… κάστανο», είπε και ξέσπασε κατά της Χριστίνας.

Έπειτα, οι τρεις κριτές εξήγησαν τη δοκιμασία τελευταίας ευκαιρίας. Μπάμπης, Τάνια και Γιάννης θα έπρεπε να βρουν όσο το δυνατόν περισσότερα τυριά κρύβονταν κάτω από τις καμπάνες.

Ο Μπάμπης βρήκε τρία, η Τάνια τέσσερα και ο Γιάννης έξι. Έτσι λοιπόν, ο Γιάννης δεν θα έπαιρνε μέρος στη δοκιμασία αντιγραφής πιάτου και ανέβηκε ανακουφισμένος στον εξώστη για να παρακολουθήσει τις προσπάθειες των συμπαικτών του.

Δείτε το σχετικό απόσπασμα από το MasterChef:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved