Ο Παράδεισος των Κυριών: Ο Ντίνος ξεκινά να ψάχνει τον πραγματικό ένοχο
Media

Ο Παράδεισος των Κυριών: Ο Ντίνος ξεκινά να ψάχνει τον πραγματικό ένοχο

Ο Παράδεισος των Κυριών: Στο σημερινό επεισόδιο 20/2,μια ευχάριστη εξέλιξη στα προσωπικά της Όλγας θα φέρει αναστάτωση και απογοήτευση στην Σύρμω.

Απ’ την άλλη ο Πάρης μαθαίνει ένα ευχάριστο νέο από τον πατέρα του σε σχέση με την οικογένειά τους, όμως η χαρά και η σύμπνοια δε θα διαρκέσει για πολύ…

Ο Ντίνος ξεκινά να ψάχνει καθώς αυτό που του εκμυστηρεύτηκε ο Πάρης, το οποίο σχετίζεται με τον Παράδεισο, τον έχει βάλει σε σκέψεις. Θα καταφέρει να βρει ποιος είναι ο πραγματικός ένοχος για την φωτιά του μαγαζιού του; Η Βικτώρια νιώθει σιγά-σιγά να χάνει τη δύναμη και την επιρροή της σ’ αυτούς που εξουσίαζε έως τώρα. Έτσι γίνεται ακόμη πιο επικίνδυνη.

paradeisos.jpg

Στο προηγούμενο επεισόδιο της σειράς Ο Παράδεισος των Κυριών είδαμε...

Ο Πάρης, πηγαίνει και βρίσκει τον Ντίνο για να του αποκαλύψει ποιος βρίσκεται πίσω από το μεγαλύτερο αίνιγμα του Παραδείσου… Ο Ντίνος, δυσκολεύεται να το πιστέψει. Ο Ρένος, αποφασίζει να θυσιάσει τη ζωή του για να σώσει τον καλύτερό του φίλο.

Η Στέλλα, εμφανίζεται στο σπίτι της Αμαλίας για να της ζητήσει κάτι που θα την φέρει σε δύσκολη θέση… Ο Χρήστος, χαρούμενος, ετοιμάζεται να βγει από την φυλακή, την ίδια στιγμή που ο Αποστόλης πηγαίνει να βρει τον Πάρη για να του ανακοινώσει τα χαρμόσυνα… Οι πρώτες σκιές στην σχέση της Αμαλίας και του Σίμου αρχίζουν να διακρίνονται στον ορίζοντα…

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved