MasterChef 2024: Οι υποομάδες, τα νεύρα, ο πρώτος υποψήφιος και αυτός που πήρε το χιλιάρικο
Media

MasterChef 2024: Οι υποομάδες, τα νεύρα, ο πρώτος υποψήφιος και αυτός που πήρε το χιλιάρικο

MasterChef 2024: Ο Λευτέρης φτιάχνοντας το πρώτο ζευγάρι που ήταν η Τάνια με τη Χριστίνα, δήλωσε ότι θα ξεκινήσει από σήμερα να παίζει στρατηγικά.

Οι επιλογές που έκανε σε μεγάλο βαθμό τον δικαίωσαν, αφού η γκρι μπριγάδα αναδείχθηκε νικήτρια στο Mystery Box με σκορ 7-3, επιβεβαιώνοντας το ένστικτο του Ηλία, ο οποίος είχε προβλέψει την ήττα της μπριγάδας του.

Αυτό που σίγουρα δεν περίμενε ήταν ότι στο δικό του πιάτο θα σταματούσε κάθε ελπίδα των μπορντό για επικράτηση στη δοκιμασία, αφού ο αντίπαλός του, Κώστας, έδωσε τον νικητήριο πόντο στην ομάδα του.

Ο Νίκος κατάφερε να συγκινήσει τους πάντες με τα λόγια του, όπως θα δείτε και στο σχετικό βίντεο...

Στη σημερινή 19/2 δοκιμασία, οι δύο καλύτερες προσπάθειες άνηκαν στον Νίκο και την Τάνια. Ωστόσο, το πιάτο που ενθουσίασε περισσότερο τους τρεις κριτές και κέρδισε τα 1.000 ευρώ ήταν του Νίκου Κυψίδη.

«Είμαι πολύ χαρούμενος που κέρδισα με αυτό το πιάτο τα 1000 ευρώ. Αυτό το Mystery Box έγραφε το όνομά μου», είπε για το πιάτο του, το οποίο αφιέρωσε στον Ποντιακό Ελληνισμό.

Στα «μαχαίρια» οι μπορντό - «Υπάρχουν υποομάδες»

Ο Γιάννης και ο Αλέξανδρος πετούσαν σπόντες για τη Ζωή ότι «σώζεται» εξαιτίας της φιλίας της με τη Χριστίνα.

«Δεν κάθομαι να γλείφω την αρχηγό για να παίζω με πιο απλούς παίκτες», είπε ο Αλέξανδρος και λίγο μετά «κάρφωσε» τη Ζωή λόγω χαμηλής επίδοσης στις δοκιμασίες.

Ο Σοφοκλής επίσης καταψήφισε την 24χρονη διαγωνιζόμενη λέγοντας: «Θα ψηφίσω ένα άτομο το οποίο στις 10 προτάσεις που ξεκινάει στις 8 βάζει το "εγώ" μπροστά» ενώ δεν δίστασε να πει: «Υπάρχουν υποομάδες, γι' αυτό δε δενόμαστε από τις ήττες μας».

Με συνολικά 7 αρνητικές ψήφους, ο Αλέξανδρος Λούπο είναι ο πρώτος υποψήφιος προς αποχώρηση για αυτή την εβδομάδα.

«Αρχηγέ σήμερα έπαιξες στρατηγικά και τους έστειλες», ακούστηκε να λέει ο Σταμάτης με τον Γιάννη να πλησιάζει τους αντιπάλους του και να τους ρωτάει με νόημα «Πώς σας φάνηκε το φιάσκο;».

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved