Βασίλης Φασιάς: Τα 3 πτυχία, το Chase, τα δίδυμα που είναι 18 μηνών και η κούκλα σύζυγος
Media

Βασίλης Φασιάς: Τα 3 πτυχία, το Chase, τα δίδυμα που είναι 18 μηνών και η κούκλα σύζυγος

Ο Βασίλης Φασιάς μίλησε στο «MEGA Καλημέρα» και στη Αφροδίτη Γραμμέλη για την ζωή του, το παιχνίδι, The Chase, τον γάμο του αλλά και τα δίδυμα που είναι 18 μηνών. 

Ο Βασίλης Φασιάς είπε: «Ήμουν πάντα ο κάλος μαθητής άλλα ήμουν και ατακτούλης, είχα καταφέρει αυτό το συνδυασμό. Έχω ήδη 3 πτυχία και κάποια μεταπτυχιακά. Αν με ανεχτεί η γυναίκα μου θα ήθελα και άλλο. Είμαι 5 χρόνια παντρεμένος με την γυναίκα μου. Το «The Chase» ήρθε αναπάντεχα στην ζωή μου είδα μία διαφήμιση και έστειλα συμμέτοχη διαδικτυακά. Για την θέση του «Chaser» περάσαμε πολλά δοκιμαστικά και τεστ γνώσεων. Μου πρότειναν την ονομασία «Το Βουνό» και τη δέχτηκα, μου αρέσει. Μου αρέσει πάρα πολύ η τηλεόραση, να με αναγνωρίζουν και να έρχονται να μου μιλήσουν. Είναι ωραίο που υπάρχουν παιδάκια που με κοιτάνε επίμονα άλλα ντρέπονται να μιλήσουν, πάω εγώ και τους μιλάω. Αν βρεθεί στο μέλλον κάτι τηλεοπτικό που θα με ενδιέφερε και θα είχα την ικανότητα να το κάνω, θα το κάνω».

bill_daydreamer_fassias_1698906513_3226984182272082497_2177629978.webp

Για την προσωπική του ζωή ανέφερε: «έχω διδυμάκια που είναι 18 μηνών, προσπαθώ όσο μπορώ να βοηθάω και να ξεκουράζω την σύζυγό μου. Τώρα που έγινα μπαμπάς άλλαξα τρόπο σκέψης, έχω γίνει πιο απόλυτος, οφείλεις να παραδώσεις στην κοινωνία αξιόλογους ανθρώπους».

basilhs_fasias_chase_mega_to_boyno.jpeg

Το Βουνό χωρίς μουστάκι

Και υπογράμμισε: «Δεν έχω πολύ ελεύθερο χρόνο, όσο χρόνος μένει κάθομαι μαζί με την γυναίκα μου και μιλάμε για την ήμερα μας. Η Μαρία Μπεκατώρου είναι «αυθεντική», η «γυναίκα με τα μαύρα» «ψαρωτική», ο «επιθεωρητής» «αποτελεσματικός», το «γεράκι» «πανέξυπνος», το «σούπερ αγόρι» «ιδιαίτερος» και το «βουνό» «οροσειρά»».

Δείτε παρακάτω όσα είπε το "Βουνό" αλλά και την κούκλα σύζυγό του

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved