Γιούλη Τσαγκαράκη: Οι απογοητεύσεις, ο Παράδεισος των Κυριών και η αναφορά στον Πάνο Νάτση
Media

Γιούλη Τσαγκαράκη: Οι απογοητεύσεις, ο Παράδεισος των Κυριών και η αναφορά στον Πάνο Νάτση

H Γιούλη Τσαγκαράκη ήταν καλεσμένη στην Ελένη και μίλησε για τη σειρά, «Σέρρες», τον Παράδεισο των Κυριών και αναφέρθηκε στον Πάνο Νάτση που άφησε την τελευταία του πνοή στην άσφαλτο μετά από τροχαίο δυστύχημα

Η Γιούλη Τσαγκαράκη είπε: «Πέρασα από πολλές απογοητεύσεις κι έλεγα να το προσπαθήσω ξανά. Βέβαια, έχω αλλάξει και πολλές δουλειές. Έτσι κάνουμε πολλοί ηθοποιοί».

Πώς προέκυψε η ηθοποιία στην ζωή της;

«Μπήκα σε μία θεατρική ομάδα στο Ηράκλειο Κρήτης κι έτσι ξεκίνησε. Μου άρεσε να είμαι πάνω στην σκηνή να παίζω. Το έκανα γιατί ήθελα την επιβεβαίωση, ήθελα να έχω τα εύσημα».

tsagaraki9.jpg

Σαν άνθρωπος η Γιούλη Τσαγκαράκη ήταν εξωστρεφής άνθρωπος, αλλά αντιλήφθηκε στην πορεία της ζωής της ότι ήθελε να το αλλάξει αυτό.

«Νομίζω ότι – για εμένα – αυτό το εξωστρεφές ήταν κάτι ψεύτικο. Δεν είχε να κάνει με την αληθινή μου κατάσταση. Ήταν μία σπατάλη ενέργειας που δεν χρειαζόταν».

Η ηθοποιός συμμετέχει επίσης στην σειρά «Ο Παράδεισος των Κυριών» κι είπε σχετικά με αυτή: «Περνάμε πολύ ωραία στην σειρά. Μετά από ένα χρόνο και τώρα είμαστε στον δεύτερο, υπάρχει μεγαλύτερη οικειότητα μεταξύ μας και με την κάμερα».

Καταλήγοντας η Γιούλη Τσαγκαράκη αναφέρθηκε και στον χαμό του ηθοποιού Πάνου Νάτση, όπου συνεργάστηκαν για την σειρά «Σέρρες»: «Τον γνώρισα στα γυρίσματα. Για τον Πάνο θέλω να πω ότι ήταν ένας πολύ ωραίος συνεργάτης».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved