Ο παράδεισος των κυριών – Twitter: «H Σίριαλ κίλερ Βικτώρια έχασε το μέτρημα με τους φόνους»!
Media

Ο παράδεισος των κυριών – Twitter: «H Σίριαλ κίλερ Βικτώρια έχασε το μέτρημα με τους φόνους»!

Καταιγιστικές ήταν οι εξελίξεις στο αποψινό επεισόδιο της σειράς Ο Παράδεισος των κυριών.

Ο Ντίνος βρέθηκε σε αναμμένα κάρβουνα μετά τις αποκαλύψεις του Πάρη για τον Σίμο.

Παρά τους αρχικούς του ενδοιασμούς η ιδέα ότι ο Σίμος κρύβεται πίσω από τον εμπρησμό του Παραδείσου έχει αρχίσει να κάθεται στο μυαλό του με τον ίδιο να ξεκινά την έρευνα.

Ο Ντίνος ξεκινά να ψάχνει την υπόθεση προκειμένου να βρει στοιχεία εναντίον του την ώρα που τα νέα για τον Ρένο έφταναν στις έκπληκτες Αμαλία και Μιράντα.

Ο Σίμος βέβαια έκανε τον ανήξερο δίνοντας την υπόσχεση κιόλας στην καλή του ότι θα ξεκόψει από τον… φονιά Ρένο.

Η Καρτεζίνη που δηλητηρίασε τον Φώτη μίλησε για όλους τους φόνους που έχει κάνει για να εξυπηρετήσει τους σκοπούς της και βεβαίως στο Twitter έγινε χαμός.

Δείτε τα σχόλια:

Ο παράδεισος των κυριών - Όσα είδαμε στο επεισόδιο της Τρίτης 20/2

Μια ευχάριστη εξέλιξη στα προσωπικά της Όλγας θα φέρει αναστάτωση και απογοήτευση στην Σύρμω. Απ’ την άλλη ο Πάρης μαθαίνει ένα ευχάριστο νέο από τον πατέρα του σε σχέση με την οικογένειά τους, όμως η χαρά και η σύμπνοια δε θα διαρκέσει για πολύ… Ο Ντίνος ξεκινά να ψάχνει καθώς αυτό που του εκμυστηρεύτηκε ο Πάρης, το οποίο σχετίζεται με τον Παράδεισο, τον έχει βάλει σε σκέψεις. Θα καταφέρει να βρει ποιος είναι ο πραγματικός ένοχος για την φωτιά του μαγαζιού του; Η Βικτώρια νιώθει σιγά-σιγά να χάνει τη δύναμη και την επιρροή της σ’ αυτούς που εξουσίαζε έως τώρα. Έτσι γίνεται ακόμη πιο επικίνδυνη.

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved