Ο Παράδεισος των κυριών: Ο Ντίνος πολιορκεί την Αμαλία
Ο παράδεισος των Κυριών: Ο Ντίνος πολιορκεί την Αμαλία
Media

Ο Παράδεισος των κυριών: Ο Ντίνος πολιορκεί την Αμαλία

Ο Παράδεισος των κυριών: Ένα παθιασμένο φιλί που δίνει ο Ντίνος στην Αμαλία είναι αρκετό για να καταλάβει πόσο πολύ την αγαπάει. Ο νεαρός αποφασίζει να διεκδικήσει την πρώην αγαπημένη του, ενώ την ίδια στιγμή η Βικτώρια καταφέρνει και απομακρύνει τον Χριστόφορο από τη Μιράντα...

Ο έρωτας του Ντίνου και της Αμαλίας φαίνεται πως δεν έχει σβήσει. Όπως θα παρακολουθήσουμε, παρόλο που και οι δύο προσπαθούν να μην παραδεχτούν την αλήθεια για τα δυνατά συναισθήματα που τρέφει ακόμα ο ένας για τον άλλον, δεν τα καταφέρνουν.

Argyrhs-Pantazaras-(1).jpg

Ο παράδεισος ων Κυριών: Ντίνος- Αμαλία

Κομβική στιγμή είναι η μέρα που πραγματοποιείται η δίκη του Πάρη. Η Αμαλία είναι φορτισμένη για την εξέλιξη της διαδικασίας και θέλοντας να αποφύγει τους δημοσιογράφους αποφασίζει να μην περιμένει την ετυμηγορία και φεύγει. Όχι όμως με τον Σίμο, αλλά με τον Ντίνο, ο οποίος βρίσκεται στο πλευρό της για να της δώσει κουράγιο. Έτσι, λοιπόν, οι δυο τους πηγαίνουν μια βόλτα στην παραλία μακριά απ’ όλους. Τότε έρχονται πολύ κοντά και αφήνονται στον έρωτά τους με αποτέλεσμα να δίνουν ένα παθιασμένο φιλί. Όμως ξαφνικά η Αμαλία απομακρύνεται, καθώς νιώθει άσχημα για τον Σίμο αλλά και για τη Μιράντα. Γνωρίζοντας πως αυτό που κάνει είναι ένα μεγάλο λάθος, αποφασίζει να φύγει αμέσως. Το φιλί, όμως, αυτό ξύπνησε και στους δύο αναμνήσεις από το κοινό παρελθόν τους και από τα όνειρα που έκαναν τότε που ήταν ένα ερωτευμένο ζευγάρι.

Natasa-E3hntabelwnh.jpg

Ο Παράδεισος των κυριών: Αμαλία

Ο Ντίνος εξομολογείται στον Βύρωνα πως δεν ξεπέρασε ποτέ την Αμαλία και ότι μόνο εκείνη έχει ερωτευτεί στη ζωή του. Τότε ο Βύρωνος τον προτρέπει να μην κάνει πίσω αυτή τη φορά και να τη διεκδικήσει. Την ίδια στιγμή, η Αμαλία συναντάει την Πολυξένη και της εκμυστηρεύεται πως φίλησε τον Ντίνο και ότι δεν αντέχει να ζει μακριά του. Όμως η κοπέλα τής ζητάει να λογικευτεί, καθώς είναι παντρεμένη, και αν η μητέρα της μάθει για την επανασύνδεσή τους θα πληγωθεί. Τα λόγια της επηρεάζουν την Αμαλία και αποφασίζει, όσο κι αν την πονά, να μείνει μακριά του. Οι μέρες περνούν και ο Σίμος αντιλαμβάνεται πως κάτι απασχολεί την Αμαλία. Παρόλο που εκείνη θέλει να του πει την αλήθεια, δεν το κάνει και του εξηγεί πως όλη αυτή η κατάσταση με το δικαστήριο αλλά και με την περιπέτεια της Βικτώριας με τη Δικαιοσύνη την έχουν επηρεάσει. Μάλιστα, κάποια στιγμή τού ζητάει να αποχωρήσουν από τον «Παράδεισο» και να δώσουν όλες τις μετοχές στον Ντίνο.

Argyrhs-Pantazaras-(2).jpg

Ο Παράδεισος των κυριών: Ντίνος

Ο άντρας εκπλήσσεται από την επιθυμία της και δέχεται αμέσως, Έτσι, πηγαίνει στο γραφείο του αντίζηλού του και του μεταφέρει την απόφαση της γυναίκας του. Όπως είναι φυσικό, ο Ντίνος σοκάρεται, καθώς συνειδητοποιεί πως θα χάσει από τη ζωή του την Αμαλία. Αποφασίζει λοιπόν να βάλει μπροστά το σχέδιό του για να την κερδίσει και να ζήσουν μαζί όλα όσα είχαν ονειρευτεί κάποτε. Κι ενώ συμβαίνουν όλα αυτά, η Βικτώρια παρατηρεί τη σχέση που έχει αναπτύξει ο Χριστόφορος με τη Μιράντα και αποφασίζει να επιστρατεύσει τα μεγάλα της όπλα για να τους απομακρύνει. Συναντάει την Αμαλία και της λέει πως ο πατέρας της έχει έρθει πολύ κοντά με τη μητέρα της και ότι αυτό δεν είναι καθόλου σωστό.

paradeisos.jpeg

Η κοπέλα επηρεάζεται από τη θεία της και κάνει μια συζήτηση με τον Χριστόφορο ζητώντας του, ανάμεσα σε άλλα, να είναι προσεκτικός με τη Μιράντα. Κι ενώ ο άντρας σκέφτεται την κουβέντα του με την Αμαλία, η Βικτώρια του λέει και εκείνη με τη σειρά της πως η Μιράντα είναι ακόμα ερωτευμένη με τον Ντίνο. Όλα αυτά προβληματίζουν τον Χριστόφορο, ο οποίος το μόνο που θέλει είναι να μη στεναχωρήσει την κόρη του. Έτσι, λοιπόν, ο άντρας αρχίζει να κρατάει αποστάσεις από τη Μιράντα...

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved