Βασίλης Θωμόπουλος: «Δεν ξέρω αν η επιστροφή του Φιλιππίδη στο θέατρο θα είναι εύκολη»
Media

Βασίλης Θωμόπουλος: «Δεν ξέρω αν η επιστροφή του Φιλιππίδη στο θέατρο θα είναι εύκολη»

Στην κάμερα της εκπομπής Πρωινό ΣουΣου μίλησε ο Βασίλης Θωμόπουλος.

Ο σκηνοθέτης ανάμεσα σε άλλα αναφέρθηκε στη σχέση του με τον Πέτρο Φιλιππίδη και πώς βλέπει την επιστροφή του στο θέατρο, ενώ μίλησε και για τον Γιώργο Κιμούλη.

thomopoulos.jpg

«Δεν έχω καμία σχέση με τον Πέτρο Φιλιππίδη. Δεν μιλάμε, το έχω ξαναπεί, δεν έχω καλές σχέσεις μαζί του από πριν συμβούν όλα αυτά για δικούς μας λόγους. Εκτιμώ πολύ τη δουλειά του, δεν ξέρω αν η επιστροφή του στο θέατρο θα είναι εύκολη. Πιστεύω ότι κάθε άνθρωπος πρέπει να βρει το δρόμο να παλέψει αυτά που αγαπάει. Επειδή αυτό είναι το αδιαμφισβήτητο ταλέντο του, πρέπει να βρει το δρόμο να το για να επανέλθει.

Ακόμα και εάν το εφετείο τον ελευθερώσει, δεν ξέρω αν το στίγμα αυτό θα φύγει εύκολα. Κάποια άνθρωποι θα θέλουν να δουλέψουν μαζί του και κάποιοι όχι. Νομίζω όμως ότι η ζωή του Φιλιππίδη είναι στο θέατρο. Σίγουρα θα υπάρξουν παραγωγοί που θα σκεφτούν να δουλέψουν με τον Φιλιππίδη για να ”βγάλουν λεφτά” αλλά κάποιοι άλλοι σκέφτονται και το προφίλ τους».

Για τον Γιώργο Κιμούλη, ανέφερε:

thomopoulos-kk.jpg

«Ο Γιώργος Κιμούλης είναι το θέατρο το ίδιο, είναι κάτι πολύ σπουδαίο στο θέατρο. Στις παραστάσεις του φάνηκε ότι ο κόσμος τον βλέπει δεν τον απασχολεί το θέμα που έχει δημιουργηθεί. Βέβαια δεν πιστεύω ότι η Ζέτα Δούκα ή τα κορίτσια τα άλλα ξαφνικά τους τη βάρεσε στο κεφάλι και κάνανε μια επίθεση στο Γιώργο. Κάτι από όλα αυτά είναι πάνω από τα όρια. Δεν μιλάω σαν ένας άνθρωπος ευγενής».

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved