Κατερίνα Πεφτίτση: «Η μητέρα μου μού έλεγε “Πού θα πας; Είσαι χοντρή, θα γίνουμε ρεζίλι”»
Media

Κατερίνα Πεφτίτση: «Η μητέρα μου μού έλεγε “Πού θα πας; Είσαι χοντρή, θα γίνουμε ρεζίλι”»

Η Κατερίνα Πεφτίστη μίλησε στο Πρωινό Σουσού για τη συμμετοχή τηςστο GNTM, τα σχόλια της μητέρας της, αλλά και την κατάθλιψη. 

Αρχικά ανέφερε: «Καθόλου δεν έχω μετανιώσει τη συμμετοχή μου στο GNTM. Ήταν ένα τρομερό μάθημα ζωής για εμένα, εξαιτίας αυτού δούλευα και τα υπόλοιπα χρόνια της ζωής μου και άνοιξα και ένα κομμάτι το οποίο ήταν και λίγο μη αναγνωρίσιμο, το plus size κομμάτι στην Ελλάδα, δεν υπήρχε μέχρι να βγω εγώ».

Και πρόσθεσε: «Εμένα το όνειρό μου είναι να μπορώ να υπάρχω σε ένα σύνολο, χωρίς να πρέπει να νιώθω διαφορετική ή κάτι τέτοιο».

katerina.peftitsi_1708436585_3306928219679491987_1827271486.jpg

Για τα σχόλια της μητέρας της για τα κιλά της, δήλωσε η Κατερίνα Πεφτίτση: «Όταν της είχα πει ότι θα πάω στο GNTM είχε φρικάρει η γυναίκα. “Που θα πάς; Και είσαι κοντή και έχεις μπλε μαλλιά και είσαι χοντρή, θα γίνουμε ρεζίλι”. Το απέδειξα και στον εαυτό μου, αλλά και στη μητέρα μου που μετά μου έλεγε “μπράβο, είμαστε μαζί σου”».

Όσον αφορά τα σχόλια του Γιώργου Λιάγκα δήλωσε: «Μετά από τόσα χρόνια δεν έχω να πω κάτι πάνω σε αυτό το σχόλιο που είχε ειπωθεί. Και ο ίδιος έχει αλλάξει από τότε και τα ιδανικά του και το βλέπουμε και τηλεοπτικά, λίγο γυριστρούλα. Πρέπει να προσέχουμε τι λέμε. Θέλω να βγει δημόσια οποιοσδήποτε μιλάει άσχημα ή κάνει λάθος για κάποια κατάσταση και να ζητήσει συγγνώμη. Θα ήθελα να πάω καλεσμένη και να τον έχω μπροστά μου να δω τι θα πει».

katerina.peftitsi_1703164576_3262703406789924667_1827271486.jpg

Τέλος, για την απόπειρα αυτοκτονίας: «Δεν είχε να κάνει μόνο το ερωτικό κομμάτι το ότι έφτασα σε αυτήν την κατάσταση, ήταν πάρα πολύ παράγοντες. Του τι κάνω. Ήμουν όλη την ώρα με ένα τηλέφωνο στο χέρι, οπότε και να έβγαινα δεν ήταν προτεραιότητά μου οι διαπροσωπικές μου σχέσεις. Ήταν το κινητό μου. Αν έβλεπες απ΄ έξω τη ζωή μου, έβλεπες ότι αυτό το άτομο πάει προς την καταστροφή με τις επιλογές που κάνει. Ξεκίνησα να εκφράζομαι όταν διαγνώστικα με χρόνια κατάθλιψη από τον ψυχολόγο μου και έπρεπε να αρχίσω να μιλάω και δεν μπορούσα, οπότε άρχισα να ζωγραφίζω».

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved