Προξενιό – Ευγενία Ξυγκόρου: «Έξαλλη είμαι. Βλέπω να ανεβάζουν φωτογραφίες μαζί κι εγώ βρίζω»
Media

Προξενιό – Ευγενία Ξυγκόρου: «Έξαλλη είμαι. Βλέπω να ανεβάζουν φωτογραφίες μαζί κι εγώ βρίζω»

Η πρωταγωνίστρια της δραματικής σειράς εποχής του ALPHA «Το προξενιό της Ιουλίας», Ευγενία Ξυγκόρου, μιλά για την τηλεοπτική της ηρωίδα που τόσο έχει αγαπήσει, τις δυσκολίες που έχει αντιμετωπίσει, αλλά και τις καταιγιστικές εξελίξεις που περιμένουν με αγωνία οι τηλεθεατές.

Εχετε τη Χάδω στο κατόπι σας

«Έτσι είναι, δυστυχώς. Ξέρω, από τις σκηνές που έχουμε γυρίσει, ότι δεν κρύβει την αντιπάθειά της μπροστά στη νύφη της. Μετά τις χαρές η Ιουλία έχει να αντιμετωπίσει και την καθημερινότητα στο σπίτι. Επειδή η κοπέλα έχει μεγαλώσει χωρίς να κάνει δουλειές ως νοικοκυρά, και στο αρχοντικό δεν κάνει απολύτως τίποτε, το γεγονός αυτό εξοργίζει τη Χάδω. Δεν είναι μόνο η λεκτική κακοποίηση που θα δεχτεί από εκείνη αλλά και η σωματική. Ο Γιωργίκης όμως είναι πολύ διαχυτικός και τρυφερός μαζί της. Η Στεφάνια είναι πιο βοηθητική».

Διαβάστε επίσης: Το Προξενιό της Ιουλίας: Φιλιώ και Γρηγόρης γίνονται γονείς

proxenio.jpg

Ομως και ο Γιωργίκης θα δείξει το σκληρό του πρόσωπο.

«Πράγματι, τη δεύτερη μορφή της κακοποίησης θα τη βιώσει από τον Γιωργίκη. Άλλωστε και η αδελφή του η Χάδω του είχε πει μία μέρα πριν τον γάμο του: “Κανείς δεν ξέρει ποιος πραγματικά είσαι". Η Ιουλία θα αργήσει πολύ να μεταφέρει τα όσα συμβαίνουν στο σπίτι της στη μητέρα της. Προφανώς και θα βρεθεί σε αδιέξοδο. Η μόνη της σωτηρία προς το παρόν είναι ο Χρήστος, ο γιος του Γιωργίκη με τον οποίο θα αναπτύξει μια τρυφερή σχέση. Άλλωστε εκείνος αυτό το μαρτύριο που εκείνη περνά, το έχει ζήσει και με τη μητέρα του».

Είναι λογικό να έχουν έρθει πιο κοντά.

«Ναι και όχι μόνο γιατί έχουν την ίδια ηλικία. Εχει χάσει αυτός τη μαμά του εκείνη τον μπαμπά της και ακουμπάνε με έναν τρόπο ο ένας στον άλλον. Παράλληλα ψάχνουν μαζί το ημερολόγιο της μητέρας του γιατί θέλει να τον βοηθήσει».
Με τον Γρηγόρη η Ιουλία θα ξαναβρεθεί σύντομα;
«Δεν ξέρω και καίγομαι να μάθω. Αλλά είναι δυνατόν αυτοί οι δύο άνθρωποι να μην ξαναβρεθούν; Σίγουρα θα συμβεί κάτι τέτοιο, αλλά πώς θα είναι αυτή η συνάντηση; Ανυπομονώ κι εγώ».

1699616410565-521754333-to-proxenio-stasa-stasinopoulos-(1).webp

Το προξενιό της Ιουλίας

Πάντως η Φιλιώ τον κατάφερε. Από εδώ τον είχε, από εκεί το είχε, τον έφερε με τα νερά της.

«Έξαλλη είμαι με αυτό (γελάει). Βλέπω να ανεβάσουν φωτογραφίες μαζί κι εγώ γράφω σχόλια από κάτω και βρίζω. Ομως κι εγώ παντρεύτηκα άλλον. Πλέον, από τη στιγμή που η Ιουλία μπήκε στο αρχοντικό του Προβιού ως νύφη, αλλάζουν πολλά πράγματα. Δεν είναι το κορίτσι που ξέραμε μέχρι τώρα. Παντρεύτηκε έναν άντρα που δεν θέλει για να μεγαλώσει το παιδί της».

Δεν διαφαίνεται να υπάρχει ευτυχισμένο τέλος για κανέναν από τους ήρωες όπως εξελίσσονται οι καταστάσεις.

«Όλοι θα βγουν λαβωμένοι. Αυτό που ελπίζω είναι, αν μη τι άλλο, κάποιος από τους ήρωες να βρει τουλάχιστον τη δικαίωση»

Πηγή tv24

Διαβάστε επίσης:

Ξυγκόρου-Το «σημάδι» για να γίνει πρωταγωνίστρια στο «Προξενιό»: «Ένιωσα σαν να μου μιλάει η Ιουλία»

Ξυγκόρου: «Όλοι θεωρούσαν ότι ήμουν η ντίβα της ιστορίας, δεν καταλάβαιναν ότι εγώ ντρεπόμουν»

Προξενιό της Ιουλίας- Ξυγκόρου για ερωτικές σκηνές: «Έπαθα εγκεφαλικό. Η πιο δύσκολη στιγμή ήταν...»

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved