MasterChef 2024: «Μιλάς σε όλους άσχημα» - Η επίθεση στη Γεωργία & η μπριγάδα που κέρδισε με διαφορά
Media

MasterChef 2024: «Μιλάς σε όλους άσχημα» - Η επίθεση στη Γεωργία & η μπριγάδα που κέρδισε με διαφορά

MasterChef 2024: «Μία από τις δύο μπριγάδες έχει τριπλάσιες ψήφους από την άλλη», αποκάλυψε ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος, στο αποψινό επεισόδιο 22/2, λίγο πριν ανακοινώσει το όνομα της νικήτριας μπριγάδας.

Με 48 ψήφους έναντι 16, η μπορντό μπιγάδα κατάφερε να κερδίσει τους γκρι, παίρνοντας άνετη νίκη στην πρώτη εξωτερική Ομαδική Δοκιμασία του φετινού MasterChef.

«Δεν περίμενα αυτή τη διαφορά. Μου κόπηκε η μαγκιά σήμερα. Θα μπορούσε να πάμε σε πιο ταβερνίστικη κατάσταση. Πίστευα ότι στο MasterChef δεν ταιριάζει τέτοιου είδους προσέγγιση, αλλά τώρα που το σκέφτομαι, θα το άλλαζα αν γυρνούσα τον χρόνο πίσω», είπε ο Νίκος Κυψίδης.

Ωστόσο, κατά τη διάρκεια του επεισοδίου, είδαμε και ένα θερμό επεισόδιο ανάμεσα στη Γεωργία και τον Σταμάτη. Αφορμή στάθηκε η πλάκα του Σταμάτη στους μπορντό, την οποία η Γεωργία δεν πήρε με καθόλου καλό μάτι και δεν δίστασε να το πει μπροστά στους κριτές.

1708632375980-839903691-master1.jpg

«Η πλάκα είναι πλάκα δεν ήρθε κακοπροαίρετα να σου κάνει κάτι. Κακοπροαίρετα το πήρες εσύ, επειδή το πήρες έτσι δε σου φταίει ο Σταμάτης, ούτε μπορείς να κρίνεις πώς λειτουργούμε εμείς και κανένας δεν μπορεί να κρίνει εκτός από τους κριτές. Αν κερδίζουμε ή χάνουμε άστο να το κρίνουν αυτοί (σ.σ. κριτές). Μιλάς σε όλους άσχημα και στην ομάδα σου». «Ένιωσα ότι έπρεπε να της κόψω τον λόγο γιατί πήρα πάρα πολύ φόρα», είπε ο αρχηγός των γκρι.

Στις κάμερες τέλος ισχυρίστηκε ότι η 44χρονη έχει υποτιμητική συμπεριφορά απέναντι στον Χρήστο: «Όσες φορές έχει μαγειρέψει με τον Χρήστο του λέει "αυτό το χάλι θα πας στους κριτές;" Δεν τα λες αυτά τα πράγματα όποιον και να έχεις απέναντί σου. Λίγο σεβασμός».

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved