Γιλμάζ Χουσμέν: Η καταγωγή του Φρίξου από τη Μάγισσα & τι σημαίνει το όνομά του
Media

Γιλμάζ Χουσμέν: Η καταγωγή του Φρίξου από τη Μάγισσα & τι σημαίνει το όνομά του

O Γιλμάζ Χουσμέν, o Φρίξος από τη σειρά, Μάγισσα ήταν καλεσμένος στην εκπομπή, The 2Night Show και μεταξύ άλλων αποκάλυψε την καταγωγή του αλλά και τι σημαίνει το όνομά του.

«Γιλμάζ σημαίνει αλύγιστος. Γεννήθηκα στην Αθήνα και μεγάλωσα στην Ξάνθη. Αποφάσισαν οι γονείς μου πως προτιμούν την αποκέντρωση και να πάνε στο Βορρά. Δεν είχαμε συγγενείς εκεί καθόλου. Έχω μία αδελφή μεγαλύτερη. Ήμουν πέντε χρονών όταν πήγαμε στη Ξάνθη. Οι γονείς μου έχουν καταγωγή από την Τουρκία, αλλά έχουν γεννηθεί στην Ελλάδα και οι δύο. Από παππούδες κρατάει το πράγμα. Δεν σημαίνει τίποτα στην Ξάνθη αν σε λένε Γιλμάζ ή αν σε λένε Μπάμπη, όλοι συνυπάρχουν αρμονικά. Όλοι οι συγγενείς μου και εγώ γεννηθήκαμε Μουσουλμάνοι. Κάποιοι συγγενείς μου επέλεξαν να βαφτιστούν Χριστιανοί».

Η ορνιθοφοβία του Γιλμάζ και όσα συμβαίνουν στα γυρίσματα

Και πρόσθεσε: «Ο τίτλος του πρώτου μουσουλμάνου απόφοιτου του Εθνικού μού προκάλεσε σκέψεις. Σε μία άλλη ευρωπαϊκή χώρα δεν ξέρω αν θα ήταν άξιο αναφοράς. Ο τρόπος που μεγάλωσα με την οικογένειά μου αναιρεί όλα τα κλισέ με τις θρησκείες, εγώ δεν δήλωσα ποτέ ότι είμαι μουσουλμάνος. Στις Πανελλαδικές πέρασα στα ΤΕΙ Τουριστικών Επιχειρήσεων αλλά δεν με αφορούσε. Στο γυμνάσιο κυνηγούσα την καθηγήτρια αγγλικών να δώσουμε μία παράσταση, για ανεξήγητο λόγο. Ήρθα στην Αθήνα το 2016 και ήταν τρία χρόνια της Σχολής που δεν μετράει για ζωή γιατί ήταν ιδρυματισμός τεράστιος.

Ήρθε μετά ο κορονοϊός... Άρα ζω μία ενήλικη ζωή τα τελευταία δύο χρόνια. Δεν σκέφτηκα ποτέ να φύγω από την Αθήνα, ούτε όταν τελείωσα τη σχολή και ήρθε η περίοδος του κορονοϊού που είδα ότι το επάγγελμα δεν υπάρχει. Η πρώτη μου δουλειά στο θέατρο, η πρώτη μου παράσταση ήταν στο φεστιβάλ Αθηνών και Επιδαύρου. Δεν είχα κανένα πρόβλημα με την τηλεόραση, δεν μεγάλωσα με Ντοστογιέφσκι. Η τηλεόραση είναι σαν επίδειξη καλλιτεχνών αντανακλαστικών, πρέπει να κάνεις ό,τι έχεις μάθει από το θέατρο»!

Διαβάστε επίσης:

Η Μάγισσα: Σοκαρισμένο το Twitter για την αποκάλυψη του πατέρα της Θεοφανώς - «Τι είπε ρε παιδιά;»

Η μάγισσα: Η Δαμιανή σφάζει την Αναστασία

Η μάγισσα: Όσα θα δούμε στα επεισόδια αυτής της εβδομάδας- Η Θεοφανώ γυρίζει στον πύργο με το μωρό

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved