Τσιμτσιλή για Δανάη Μπάρκα: «Θεωρώ απαράδεκτο όλο αυτό το κύμα μίσους»
Media

Τσιμτσιλή για Δανάη Μπάρκα: «Θεωρώ απαράδεκτο όλο αυτό το κύμα μίσους»

Χαμός έχει γίνει από το Σαββατοκύριακο με το τρυφερό στιγμιότυπο από βραδινή έξοδο της Δανάης Μπάρκα και του Φίλιππου Τσαγκρίδη.

Σήμερα, 27 Φεβρουαρίου, η εκπομπή Happy Day και η Σταματίνα Τσιμτσιλή αναφέρθηκε στο κύμα μίσους που έχει δεχτεί η Δανάη Μπάρκα, λόγω της φιλίας που είχε με την Κατερίνα Καινούργιου, η οποία είχε σχέση στο παρελθόν σχέση με τον Φίλιππο και αναγκάστηκε να κλείσει τα σχόλια στο Instagram της.

Αρχικά η Σταματίνα Τσιμτσιλή είπε: «Πέρα από την άποψη που μπορεί να έχει ο καθένας μας για αυτή την ιστορία, που δεν μπορούμε να έχουμε και άποψη γιατί ποτέ δεν ξέρει τι συμβαίνει πίσω από κλειστές πόρτες. Θεωρώ απαράδεκτο όλο αυτό το κύμα μίσους που έχει δεχτεί η Δανάη Μπάρκα.»!

tsagkridis.webp

Και πρόσθεσε: «Μπορεί να διαφωνούμε με την επιλογή της να συνδεθεί ή να μην συνδεθεί με έναν άνθρωπο που της σύστησε μια κοπέλα με την οποία έκαναν παρέα. Αυτό όμως είναι κάτι άλλο. Το να διοχετεύουμε μίσος, τοξικότητα, χυδαιότητα σε έναν λογαριασμό στο Instagram και στο Twitter και να του ευχόμαστε ασθένειες, καρκίνους και να χρησιμοποιούμε χαρακτηριστικά της εξωτερικής εμφάνισης και να τα κάνουμε και αντικείμενο χλευασμού, πρέπει να το μετριάσουμε. Για να μπήκε η Δανάη Μπάρκα στη διαδικασία να απενεργοποιήσει τα σχόλια και να μπλοκάρει κόσμο, σημαίνει ότι δέχεται ένα κύμα μίσους»!

barka_fili_xr.jpg

Και πρόσθεσε η Σταματίνα Τσιμτσιλή: «Η Κατερίνα έκανε unfollow τη Δανάη Μπάρκα αλλά και οι δύο ακολουθούν τον Φίλιππο Τσαγκρίδη. Η Κατερίνα επέλεξε να κρατήσει χαμηλούς τόνους αυτή τη φορά, παρόλο που έχουμε συνηθίσει να απαντά σε πράγματα που εμπλέκεται.»

Διαβάστε επίσης:

Μπάρκα και Γερμανού ταυτίστηκαν! Το όλο νόημα μήνυμα στα social: «Έξυπνο είναι όταν...»

Μπάρκα: Απενεργοποίησε τα σχόλια στο instagram μετά τον ντόρο που έφερε το βίντεο με τον Τσαγκρίδη

Μπάρκα: Η ατάκα συνεργάτη της - «Άλλα μου λένε τα χείλια σου & άλλα τα φιλιά σου» & η αντίδρασή της

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved