Survivor spoiler 27/2: Η ομάδα που κερδίζει την ασυλία & η τετράδα των υποψηφίων προς αποχώρηση
Media

Survivor spoiler 27/2: Η ομάδα που κερδίζει την ασυλία & η τετράδα των υποψηφίων προς αποχώρηση

Survivor spoiler 27/2 - Οι δύο ήττες της Κόκκινης ομάδας οδήγησαν στις υποψηφιότητες της Έλενας Αμανατίδου και της Μαρίας Αντωνά. Πλέον έχει κλειδώσει πως η μονομαχία αφορά τις γυναίκες Survivors.

Απόψε στο τρίτο αγώνισμα ασυλίας η νίκη για τους Κόκκινους είναι μονόδρομος. Σε περίπτωση ήττας θα βγει αυτομάτως υποψήφια η Κατερίνα Δαλάκα ενώ αν πάρουν τη νίκη η τρίτη υποψήφια θα αναδειχθεί από τη Μπλε ομάδα. Κρίσιμο ερώτημα είναι η ταυτότητα του MVP που θα κρίνει την τέταρτη υποψηφιότητα.

MARIA-ANTWNA.jpg

Survivor 2024: Η ένταση στο Συμβούλιο με τον Σταμάτη που ανέβασε τους τόνους & η δεύτερη υποψήφια

Στο Συμβούλιο του νησιού η αντιπαράθεση ανάμεσα στις δύο ομάδες είναι έντονη. Οι εκατέρωθεν ειρωνείες και κατηγορίες οδηγούν σε μία απρόοπτη εξέλιξη…

Οι Μαχητές του survivor φαίνεται πως θα συνεχίσουν το σερί μετά την χτεσινή τους νίκη 2-0, καθώς θα καταφέρουν να κάνουν το 3-0 και ως εκ τούτου από τη στιγμή που η Ασημίνα Χατζηανδρέου δεν μπορεί να ψηφιστεί η μοναδική υποψήφια προς αποχώρηση είναι η Κατερίνα Δαλάκα.

KOKKINH-OMADA.jpg

Η ομάδα των διασήμων είχε κερδίσει τις τρεις ασυλίες της εβδομάδας και τον mvp και οι διαθέσιμοι άντρες παίκτες των μαχητών ήταν μόλις τρεις, δεν είχε γίνει συμβούλιο και αυτό γιατί η Κατερίνα Δαλάκα δεν ήθελε να δώσει παίκτη από την ομάδα της. Ο mvp σήμερα είναι από την ομάδα των διασήμων, ο Daniel.

Σύμφωνα με το spoiler, υποψήφιοι προς αποχώρηση αυτή την εβδομάδα είναι:

Μαρία Αντωνά
Κατερίνα Δαλάκα
Μαριλίνα Βακονδίου
Έλενα Αμανατίδου

Διαβάστε επίσης:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved