Τέμπη- Πάνος Γαρουφαλιάς: Ο δημοσιογράφος που έφτασε πρώτος: «Ανοίξαμε να κάνουμε τη σύνδεση και...»
Media

Τέμπη- Πάνος Γαρουφαλιάς: Ο δημοσιογράφος που έφτασε πρώτος: «Ανοίξαμε να κάνουμε τη σύνδεση και...»

Ο Πάνος Γαρουφαλιάς ήταν ο πρώτος δημοσιογράφος που έφτασε στον τόπο της τραγωδίας των Τεμπών, με τον ίδιο να επαναφέρει στη μνήμη του τις τραγικές εικόνες και τα όσα βίωσε στα Τέμπη πριν ένα χρόνο.

Μιλώντας ζωντανά σήμερα 28/2 στην εκπομπή Οι Αταίριαστοι, συγκλονίζει με τα όσα λέει.

«23:20 που έγινε το κακό. Περίπου 12 παρά πήρα τηλέφωνο στο σταθμαρχείο και ρώτησα αν υπάρχει εκτροχιασμός. Μου είπαν ότι είναι σύγκρουση δύο τρένων. Ξεκινήσαμε με τον Αντώνη (σ.σ: τον οπερατέρ) να φτάσουμε στο σημείο και φτάσαμε στη γέφυρα του Ευαγγελισμού, από κάτω, στην Εθνική Οδό.

Ήταν γεμάτη ασθενοφόρα. Ανοίξαμε να κάνουμε τη ζωντανή σύνδεση και για δύο ώρες μεταδίδαμε όλα αυτά τα τραγικά», είπε αρχικά ο Πάνος Γαρουφαλλιάς και είδαμε στην οθόνη εικόνες από εκείνη την μέρα, πώς είχε μεταδώσει τις πρώτες εικόνες από το σημείο της τραγωδίας.

Διαβάστε επίσης: Τέμπη: Λύγισε ο Λιάγκας: «Αυτοί οι άνθρωποι βουρκώνουν κάθε μέρα & δεν θα το ξεπεράσουν ποτέ»

garoufalias.jpeg

«Αυτή ήταν η εικόνα που είδαμε. Αρχίζαμε να έχουμε πληροφορίες για νεκρούς αλλά δεν μπορούσαμε να τις μεταδώσουμε γιατί δεν ήταν επιβεβαιωμένες. Δεν υπήρχαν ζωντανοί άνθρωποι, πλέον αρχίζαμε και μετρούσαμε ποιοι θα βγουν ζωντανοί και ποιοι θα βγουν νεκροί. Προσπαθούσαμε να ρωτήσουμε τους τραυματίες τι συνέβη και δεν μπορούσαν να απαντήσουν από το σοκ.

Δεν μπορούσαν να περιγράψουν. Μας είπαν ότι είχαν δει νεκρούς. Έτσι αρχίσαμε να καταλαβαίνουμε ότι αυτό δεν ήταν πλέον δυστύχημα αλλά μια τραγωδία. Μετά αλλάξαμε σημείο, πήγαμε σε έναν εξώστη. Εκεί είδαμε πραγματικά όλο το κακό μπροστά μας. Είχαμε και μια άλλη δύσκολη στιγμή... Σε εκείνο το σημείο άρχισαν να έρχονται και συγγενείς».

Δείτε τι άλλο είπε ο δημοσιογράφος στο βίντεο που ακολουθεί:

Διαβάστε επίσης:

Τέμπη – Μαγδαλιανίδη:«Βγήκα από μία χαραμάδα με το κομμένο πόδι, άκουγα φωνές να αργοσβήνουν»

Τέμπη: Ραγίζει καρδιές η μητέρα του 29χρονου μηχανοδηγού: «Δεν έχω αντέξει να πάω στο σημείο ακόμα»

Τέμπη – Συγκλονίζει η μητέρα της Κλαούντια: «Έκαψαν το παιδί μας & μας έδωσαν μια κούτα στάχτη»

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved