Η γη της ελιάς: Σκληρή εκδίκηση περιμένει τη Χάιδω- Ο άντρας που θα κάνει κόλαση της ζωή της
Η γη της ελιας: Ο άντρας που κάνει κόλαση τη ζωή της Χάιδως
Media

Η γη της ελιάς: Σκληρή εκδίκηση περιμένει τη Χάιδω- Ο άντρας που θα κάνει κόλαση της ζωή της

Άκρως συγκλονιστικές αναμένονται ακόμη μία φορά οι εξελίξεις στη δραματική σειρά του MEGA «Η γη της ελιάς».Ένας αδίστακτος άντρας εμφανίζεται στη ζωή της Χάιδως για να την κάνει κόλαση.

Ένας νέος εφιάλτης ξυπνά για τη Χάιδω, καθώς φτάνει η ώρα της δίκης για τον φόνο του Σωτήρη. ‘Όπως είδαμε στη δραματική σειρά του MEGA «Η γη της ελιάς», η γυναίκα σκότωσε τον αδελφό του Βαφέα, όταν εκείνος προσπάθησε να δολοφονήσει εν ψυχρώ τον Φίλιππο, για να εκδικηθεί για τον θάνατο του Στέλιου. Όλα τα αγαπημένα της πρόσωπα τη στηρίζουν, τονίζοντάς της ότι θα γλιτώσει, καθώς βρισκόταν σε νόμιμη άμυνα.

xaido.jpg

Η γη της ελιάς spoiler: Ράκος ο Κουράκος με την μεγάλη απόφαση της Δήμητρας - Έτσι χωρίζουν

Η δίκη της Χάιδως φέρνει εκπλήξεις και ανατροπές σε όλους τους ήρωες. Ο Φίλιππος, η Βασιλική, ο Παρασκευάς αλλά και ο ετεροθαλής αδελφός του θύματος, ο Μιλτιάδης, στέκονται στο πλευρό της και καταθέτουν υπέρ της. Παράλληλα, ο Λυκούργος, που γνωρίζει και για τους τρεις φόνους που έχει διαπράξει, είναι αποφασισμένος να μην την αφήσει να καταλήξει στη φυλακή. Ωστόσο, ένας αδίστακτος, μυστηριώδης άντρας εμφανίζεται στη ζωή της με μοναδικό σκοπό να την καταστρέφει. Αυτός δεν είναι άλλος από τον αδελφό του πατέρα του Στέλιου και του Σωτήρη Βαφέα.

H Μπάρκα έπαθε πλάκα με το spoiler του Κούλλη για τη Γη της Ελιάς - «Θα έρθουν φοβερές σκηνές…»

XAIDO.jpg

Ο θείος των δύο αδελφών είναι ο δικηγόρος της πολιτικής αγωγής, ο οποίος επέλεξε να αναμειχθεί στην υπόθεση για να εκδικηθεί τη Χάιδω, στέλνοντάς την για πάντα στη φυλακή. Η γυναίκα κατά τη διάρκεια της δίκης έρχεται αμέτρητες φορές σε δύσκολη θέση, εξαιτίας αυτού του άντρα, ο οποίος έχει μετατρέψει τη ζωή της σε κόλαση.

Η Χάιδω, όπως αναφέρει το Mytv, τρέμει ότι ο τιμωρός της μπορεί να ανακαλύψει όλη την αλήθεια, γεγονός που θα σημάνει αυτόματα και την απόλυτη καταδίκη της.

Διαβάστε επίσης:

Κούλλης Νικολάου: Έδωσε το απόλυτο spoiler για την «Γη της Ελιάς» και τον Δημοσθένη

J2US -Μανώλης Κλωνάρης: Ο ρόλος στη Γη της Ελιάς, η ηλικία και η έκπληξη στο μουσικό σόου

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved