My Style Rocks-Gala: H μεγάλη νικήτρια της εβδομάδας και η οικειοθελής αποχώρηση
Media

My Style Rocks-Gala: H μεγάλη νικήτρια της εβδομάδας και η οικειοθελής αποχώρηση

Η Ζέτα ήταν αυτή που κατάφερε στην τρίτη διαγωνιστική εβδομάδα του My Style Rocks να συγκεντρώσει την υψηλότερη βαθμολογία και να αναδειχθεί νικήτρια.

Λίγο πριν την ανακοίνωση των υποψήφιων προς αποχώρηση η Κατερίνα Καραβάτου ενημέρωσε το τηλεοπτικό κοινό πως η Αμίνα Χακίμ αποφάσισε να μην συνεχίσει στο My Style Rocks για σοβαρούς προσωπικούς λόγους. Η οικειοθελής αποχώρηση της Αμίνας άνοιξε τον δρόμο για την παραμονή των υποψήφιων προς αποχώρηση.

My style rocks: Αποκλειστικές backstage φωτογραφίες από το σημερινό Gala

Ο Στέλιος Κουδουνάρης τόνισε πως «άλλο είναι το φορτωμένο κι άλλο το μαξιμαλιστικό» κάτι το οποίο φάνηκε να μπερδεύει ιδιαίτερα τις διαγωνιζόμενες οδηγώντας τις σε λάθος μονοπάτια.

Χαμός στο My style rocks: «Το αστείο με τα καρναβάλια τελειώνει» - «Χαλάρωσε το ύφος σου γλυκούλα»

Η Ηρώ απογοήτευσε σε μία αποστολή που θεωρήθηκε στα μέτρα της. Η Νικολίνα θέλησε να πάει για φαγητό με τον Drake όμως απέσπασε ένα «βαριέμαι» από τον Στέλιο Κουδουνάρη. Η Ανδριάνα εμφανίστηκε ως celebrity περσόνα όμως στον Λάκη Γαβαλά θύμισε «δισέγγονο της Ζωζώς Σαπουντζάκη. Η Μπι έβαλε τρίποντο με την εμφάνισή της για τα backstage του NBA ενώ η Ζέτα στο look που ετοίμασε για δημοπρασία στη Νέα Υόρκη δεν ενθουσίασε αλλά άνοιξε τη συζήτηση περί κλίκας… Η Φωτεινή μπορεί να επέλεξε ένα λαμπερό φόρεμα για τη δεξίωσή της όμως έκανε το λάθος styling και η Σιμόν είχε μία ωραία ιδέα για τα γενέθλια της πεθεράς της που όμως έχασε στην εκτέλεση. Η εμφάνιση της Casablanca για cocktail στο Τέξας αξιολογήθηκε ως καλή αλλά όχι μαξιμαλιστική.

Χαμός στο My style rocks: «Το αστείο με τα καρναβάλια τελειώνει» - «Χαλάρωσε το ύφος σου γλυκούλα»

Νικήτρια αναδείχθηκε η Ζέτα η οποία παρέλαβε την επιταγή των 2.500 ευρώ. Λόγω βαθμολογίας υποψήφιες προς αποχώρηση ήταν η Φωτεινή, η Ανδριάνα και η Ηρώ. Οι υπόλοιπες διαγωνιζόμενες στήριξαν στην πλειοψηφία τους την Ανδριάνα με αποτέλεσμα η Φωτεινή και η Ηρώ να βρεθούν ως υποψήφιες προς αποχώρηση μπροστά στην κριτική επιτροπή.

Την κρίσιμη ώρα της απόφασης της επιτροπης για το αν θα αποχωρήσει η Φωτεινή ή η Ηρώ, η Έβελυν Καζαντζόγλου και ο Στέλιος Κουδουνάρης ζήτησαν χρόνο εκτός πλατό. Επιστρέφοντας ο Στέλιος Κουδουνάρης ανακοίνωσε πως έχουν μεταξύ τους μία διαφωνία και κανείς δεν έχει ισχυρά επιχειρήματα για τη διαγωνιζόμενη που θέλει να στηρίξει. Η κριτική επιτροπή αποφάσισε, καθώς με την οικειοθελή αποχώρηση έχει αυτή τη δυνατότητα, να μην αποχωρήσει καμία από τις δύο διαγωνιζόμενες..

Διαβάστε επίσης:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved