Μαίρη Αργυριάδου: Η πρόταση γάμου & η μετακόμιση στην... Ταϊλάνδη - «Αρρώστησα, έπαθα τρομερό σοκ»
Media

Μαίρη Αργυριάδου: Η πρόταση γάμου & η μετακόμιση στην... Ταϊλάνδη - «Αρρώστησα, έπαθα τρομερό σοκ»

Καλεσμένη στην εκπομπή, The 2night show ήταν η Μαίρη Αργυριάδου, η δημοσιογράφς του Breakfast @ star και μίλησε για την προσωπική της ζωή και αποκάλυψε ότι για έναν έρωτα άλλαξε Ήπειρο.


Συγκεκριμένα η δημοσιογράφος είπε: «Έχω φτάσει κοντά στον γάμο και άλλαξα ήπειρο! Μου έγινε πρόταση γάμου και δεν ήταν η πρώτη φορά. Οι σύντροφοι με τους οποίους ήμουν μαζί ήταν σοβαρές σχέσεις. Δεν πήγε αυτή η σχέση.»

Και πρόσθεσε: «Δεν ήταν η πρόταση με τον κλασικό, παραδοσιακό τρόπο αλλά ήταν "φεύγουμε, θα παντρευτούμε". Γυρίζουμε πίσω σίγουρα επτά χρόνια στην... Ταϊλάνδη! Ήμουν στην Αθήνα, όταν ξεκινούσα εδώ επαγγελματικά, εκείνος ήταν Θεσσαλονικιός που θα δούλευε κάπου στο εξωτερικό και μου λέει "πάμε Ταϊλάνδη;". Λέω "πάμε". Τα παράτησα όλα και πήγα για να ζήσουμε εκεί για ένα διάστημα, όχι για όλη μου τη ζωή.»

argyriadou-(1).jpg

Και τόνισε η δημοσιογράφος: «Άσε πως ένιωσα εκείνη την ώρα γιατί έπρεπε να αφήσω πίσω ένα μεγάλο μου όνειρο γιατί είχα κατέβει μόλις στην Αθήνα και ξεκινούσα στον χώρο. Φυσικά και τον αγάπησα. Τότε που γύρισα το μετάνιωσα, αλλά σήμερα, αν σου πω, δεν το μετανιώνω. Ζήσαμε στην Ταϊλάνδη μερικούς μήνες.

Πριν πάμε στην Ταϊλάνδη εγώ έκανα πρωινό στο ραδιόφωνο στην Αθήνα. Ήμουν πολύ χαρούμενη, γιατί ήταν όνειρο ζωής. Και ήρθε αυτός ο άνθρωπος και μου είπε να παντρευτούμε και να πάμε στην Ταϊλάνδη.»

Και συνέχισε λέγοντας η Μαίρη Αργυριάδου: «Μέσα μου αρρώστησα, έπαθα τρομερό σοκ. Διότι δεν ήθελα ούτε να κάνω ότι έκανα και να παρατήσω μια συγκεκριμένη δουλειά που την ήθελα πολύ, αλλά δεν ήθελα όμως και να τον αφήσω. Έφυγα από το ραδιόφωνο, αλλά ήταν πολύ δύσκολο.

Δεν πήγε όμως καλά και μια νύχτα τελείωσε, ούτε και δω πήγαινε καλά. Ήταν ένας μεγάλος έρωτας πραγματικά, ο οποίος ήταν τρελός και είχε μέσα δόσεις τοξίνης. Τα παράτησα, πήγα στη Ταϊλάνδη και γύρισα ένα βράδυ πίσω. Ο άνθρωπος αυτός γύρισε μετά από μερικούς μήνες. Κάναμε και εδώ μια προσπάθεια, αλλά δεν γίνονταν»!

Δείτε το σχετικό απόσπασμα παρακάτω

Διαβάστε επίσης:

Ετεοκλής Παύλου: Επέστρεψε στο Breakfast@Star – «Ανησύχησα, γιατί έχω ένα επιβαρυμένο ιστορικό...»

Χατζίδου – Παύλου: Εξιτήριο για την κόρη τους από το νοσοκομείο - «Δεν μπορεί να πάει ακόμη σχολείο»

Breakfast@Star: Αποχώρησε η Χατζίδου! Παύλου:«Χρειάστηκε να πάμε το παιδάκι μας στο νοσοκομείο»

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved