Κωνσταντίνος Βασάλος: «Δεν πιστεύω ότι ευθύνεται η ομορφιά μου που βρίσκομαι ακόμα στην τηλεόραση»
Media

Κωνσταντίνος Βασάλος: «Δεν πιστεύω ότι ευθύνεται η ομορφιά μου που βρίσκομαι ακόμα στην τηλεόραση»

Ο Κωνσταντίνος Βασάλος απάντησε αποκλειστικά στο MEGA Καλημέρα στις κριτικές που δέχτηκε μετά τις δηλώσεις του σχετικά με τα τηλεοπτικά πρόσωπα.

Όπως είπε ο ίδιος, οι αντιδράσεις που προκάλεσαν οι δηλώσεις του είναι δεκτές, ωστόσο τόνισε πως θα πρέπει να υπάρχει ένα μέτρο.

«Έχω βαρεθεί να βλέπω τη μούρη μου στην τηλεόραση. Δημιούργησα κάποιες αντιδράσεις και είναι δεκτές, απλά πρέπει να υπάρχει ένα μέτρο στα πάντα».

«Με ενόχλησε που ειπώθηκε ότι δεν έχω το δικαίωμα να έχω γνώμη, κρίση και άποψη. Δεκτό το σχόλιο του Λάμπρου Κωνσταντάρα, αλλά δεν πιστεύω ότι ευθύνεται η ομορφιά μου που βρίσκομαι ακόμα στην τηλεόραση. Τις περισσότερες φορές βγαίνω ξινός και με κάτι μούτρα κατεβασμένα. Δεν είμαι όμορφος όλες τις ώρες και όλες τις μέρες. Δεν έθιξα, ούτε προσέβαλα κανέναν. Αυτοί που το σχολίασαν αρνητικά, δεν το είδαν ποτέ», είπε.

Διαβάστε επίσης: Κωνσταντίνος Βασάλος: «Είμαι χαλβάς. Έχω βγει ραντεβού από το Instagram, δε θα το ξανακάνω ποτέ»

1709194486236-55252369-vasalos-1.jpg

Ο Κωνσταντίνος Βασάλος τόνισε πως είπε την άποψή του ως τηλεθεατής και υπερασπίστηκε το δικαίωμα στη γνώμη και την άποψη είτε κάποιος δουλεύει στην τηλεόραση ή όχι.

«Θα πήγαινα καλεσμένος σε όλες τις εκπομπές. Δεν κρατάω κακίες, είναι τιμή μου να με καλεί κάποιος στην εκπομπή του. Επειδή έβλεπα την εκπομπή του Κώστα Τσουρού και άκουσα κάτι που με ενόχλησε, έστειλα ένα μήνυμα στην Ευρυδίκη Βαλαβάνη. Όλοι είμαστε ελεύθεροι να εκφράζουμε τη γνώμη και την άποψή μας, αρκεί να μην προσβάλλουμε».

vasalos.jpg

Όπως είπε ο ίδιος, την επόμενη εβδομάδα θα ασχοληθεί με τη μαγειρική και τα ερωτικά προβλήματα.

Διαβάστε επίσης:

Βασάλος σε Μενεγάκη: «Τώρα που κάθισα δίπλα σου, δεν είναι και η πιο εύκολη δουλειά»

Άφωνη η Ελένη με τον Βασάλο: «Κοίτα με στα μάτια, δεν είμαι δημοσιογράφος»

Μελέτη σε Βασάλο: «Γιατί σε στενοχώρησα; Ήταν δική σου η εκπομπή;»

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved