«Ακούω ότι ο Τσαγκρίδης κάθε Σαββατοκύριακο…» - Η αποκάλυψη του Κώστα Φραγκολιά
Media

«Ακούω ότι ο Τσαγκρίδης κάθε Σαββατοκύριακο…» - Η αποκάλυψη του Κώστα Φραγκολιά

Συζήτηση γύρω από το βίντεο που κυκλοφόρησε με τα φιλιά του Φίλιππου Τσαγκρίδη και της Δανάης Μπάρκα, έκαναν στο πλατό της εκπομπής Happy Day.

H Σταματίνα Τσιμτσιλή μάλιστα τοποθετήθηκε στα αρνητικά σχόλια που λαμβάνει η Δανάη.

«Η Καινούργιου είναι πολύ στεναχωρημένη με όλο αυτό.Έκανε χθες μια νέα επικοινωνία με τον Τσαγκρίδη»

«Πέρα από την άποψη που μπορεί να έχει ο καθένας μας για αυτή την ιστορία, που δεν μπορούμε να έχουμε και άποψη γιατί ποτέ δεν ξέρεις τι συμβαίνει πίσω από κλειστές πόρτες. Θεωρώ απαράδεκτο όλο αυτό το κύμα μίσους που έχει δεχτεί η Δανάη Μπάρκα.

barka-fragklokias-(1).jpg

Μπορεί να διαφωνούμε με την επιλογή της να συνδεθεί ή να μη συνδεθεί με έναν άνθρωπο που της γνώρισε μια κοπέλα με την οποία έκαναν παρέα. Αλλά αυτό είναι κάτι άλλο. Το να διοχετεύουμε μίσος, τοξικότητα, χυδαιότητα σε έναν λογαριασμό στο Instagram και στο Twitter και να του ευχόμαστε ασθένειες, καρκίνους και να χρησιμοποιούμε χαρακτηριστικά της εξωτερικής εμφάνισης και να τα κάνουμε και αντικείμενο χλευασμού, λίγο να το μετριάσουμε. Για να μπήκε η Δανάη Μπάρκα στη διαδικασία να απενεργοποιήσει τα σχόλια και να μπλοκάρει κόσμο, σημαίνει ότι δέχεται ένα κύμα μίσους.

barka-fragklokias-(2).jpg

Η Κατερίνα έκανε unfollow τη Δανάη Μπάρκα αλλά και οι δύο ακολουθούν τον Φίλιππο Τσαγκρίδη. Η Κατερίνα επέλεξε να κρατήσει χαμηλούς τόνους αυτή την φορά, παρόλο που έχουμε συνηθίσει να απαντά σε πράγματα που εμπλέκεται....».

Δανάη Μπάρκα: «Λίγο το ένα, λίγο το άλλο, εγώ πήρα μία απόφαση, θα...»

Την epic ατάκα όμως ξεστόμισε ο Κώστας Φραγκολιάς για τον Φίλιππο Τσαγκρίδη: «Ακούω ότι ο Φίλιππος κάθε Σαββατοκύριακο φιλιέται με άλλη...».

Δες το σχετικό απόσπασμα

Μπάρκα: Απενεργοποίησε τα σχόλια στο instagram μετά τον ντόρο που έφερε το βίντεο με τον Τσαγκρίδη

Καινούργιου - Τσαγκρίδης: Το κρυφό ραντεβού, οι εξηγήσεις, τα φιλιά με τη Μπάρκα και η νέα συνάντηση

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved