Παγιδευμένοι: Όσα θα δούμε αυτή την εβδομάδα- Όλες οι περιλήψεις
Media

Παγιδευμένοι: Όσα θα δούμε αυτή την εβδομάδα- Όλες οι περιλήψεις

Παγιδευμένοι: Οι περιλήψεις αυτής της εβδομάδας. Αρχίζει η δίκη για τον φόνο του Άκη. Όσα θα δούμε στα συγκλονιστικά επεισόδια της σειράς του ΑΝΤ1. 

Ενώ η Λίνα συνεχίζει να αγνοείται, η μέρα της δίκης για τη δολοφονία του Άκη αρχίζει με την Άννα να δίνει μεγάλο αγώνα στη δικαστική αίθουσα. Παράλληλα, ο Ανδρέας ξεκινάει να ερευνά μία νέα σοκαριστική υπόθεση. Από την άλλη, ο Δημήτρης και η Άννα προχωρούν το διαζύγιό τους.

Παγιδευμένοι – Κυριακίδης: «Είμαστε σε αναμονή για τον 3ο κύκλο. Πρέπει να παρθεί άμεσα μια απόφαση»

Η Άννα κάνει προσπάθειες προκειμένου να μπορέσει να εξασφαλίσει την αποφυλάκιση των δικών της ανθρώπων μέχρι την ημέρα που πρόκειται να διεξαχθεί η δίκη για τη δολοφονία του Άκη. Εν τω μεταξύ, η Λίνα εξακολουθεί να κρύβεται στο σπίτι του Μαρκέτου. Ο χρόνος κυλά γρήγορα και η ημέρα της δίκης φτάνει, ενώ κανείς δεν ξέρει αν η Λίνα έχει σκοπό να εμφανιστεί. Συγχρόνως, όλοι περιμένουν με αγωνία την απόφαση του δικαστηρίου, η οποία αναμένεται να είναι επιεικής και ευνοϊκή για τους περισσότερους.

dimitris-pagideumenoi.jpg

Παγιδευμένοι: Δημήτρης

Για να επιτευχθεί αυτό, όμως, η Άννα δίνει μεγάλο αγώνα στη δικαστική αίθουσα. Από την άλλη πλευρά, ο Χατζής κάνει ό,τι μπορεί για να γλιτώσει τον Πόνο Βερβερίδη από την κατηγορία για τη δολοφονία του δημοσιογράφου. Παράλληλα, όμως, ο αδίστακτος δικηγόρος έρχεται αντιμέτωπος με την αλήθεια σχετικά με τον Ιάσονα, η οποία του προκαλεί νέο σοκ. Την ίδια ώρα, ο Σταύρος και η Αγγελική έχουν καταφέρει να ξεπεράσουν πλέον εντελώς την κρίση που είχε δημιουργηθεί ανάμεσά τους και διανύουν μία από τις πιο όμορφες φάσεις της ζωής τους.

Ο Ανδρέας αναλαμβάνει την υπόθεση μίας νεκρής νύφης

Μία νέα υπόθεση φτάνει στα χέρια του Ανδρέα. Συγκεκριμένα, ο δυναμικός αστυνόμος βρίσκεται αντιμέτωπος με έναν τρομακτικό θάνατο, καθώς οι Αρχές βρίσκουν το πτώμα μιας νύφης μέσα στη θάλασσα. Το πρώτο που πρέπει, λοιπόν, να ερευνήσουν είναι αν πρόκειται για αυτοκτονία ή δολοφονία.

4..jpg

Παγιδευμένοι: Ο Ανδρέας και ο Δημήτρης προσπαθούν να λύσουν την υπόθεση

Ενώ τα στοιχεία συλλέγονται προσεκτικά, αποκαλύπτεται ότι ο Περικλής έχει κάποια σύνδεση με τον γάμο της νεκρής νύφης. Παράλληλα, η Άννα και ο Δημήτρης παραμένουν χωρισμένοι και περνούν δύσκολα μακριά ο ένας από τον άλλον. Μάλιστα, το διαζύγιο είναι μονόδρομος και η ημέρα που πρόκειται να υπογράψουν και τα απαραίτητα έγραφα για τη λύση του γάμου τους πλησιάζει. Η δικηγόρος δουλεύει μανιωδώς για να μη σκέφτεται όσα της συμβαίνουν, ενώ ο Δημήτρης αποφασίζει να φύγει μακριά απ’ όλους και απ' όλα με το τροχόσπιτό του. Ταυτόχρονα, η σχέση της Άννας με την οικογένειά της κρέμεται από μία κλωστή όσο πλησιάζει η ώρα για το διαζύγιο και όλα δείχνουν ότι ο τελειωτικός χωρισμός του ζευγαριού είναι γεγονός.

Διαβάστε επίσης:

Αυτές είναι οι σειρές που ρίχνουν αυλαία οριστικά!

Παγιδευμένοι: Σκληρές και επώδυνες αποφάσεις πρέπει να παρθούν άμεσα

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved