Ο Παράδεισος των κυριών: Βρίσκουν το πτώμα του Άγη- Το βίντεο που καίει την Βικτώρια

Παράδεισος των κυριών: Βικτώρια 

Media

Ο Παράδεισος των κυριών: Βρίσκουν το πτώμα του Άγη- Το βίντεο που καίει την Βικτώρια

Ο Παράδεισος των κυριών:Ανατροπές και αποκαλύψεις που σοκάρουν τους ήρωες θα παρακολουθήσουμε στη συνέχεια της σειράς.

Η Αστυνομία εντοπίζει το πτώμα του Άγη, ενώ λίγο μετά ένα βίντεο που καίει τη Βικτώρια φτάνει στα χέρια του Χριστόφορου...

Ακόμη μία φορά η Βικτωρία βρίσκεται στο επίκεντρο των εξελίξεων της σειράς του ALPHA «0 Παράδεισος των κυριών”. Όμως τώρα τα πράγματα είναι σοβαρά για τη γυναίκα, αφού ένα από τα μεγαλύτερα εγκλήματα που έχει διαπράξει έρχεται στο φως. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ μας, στα προσεχή επεισόδια ένα ανώνυμο τηλεφώνημα που δέχεται ο Σωτήρης θα δημιουργήσει ένα ντόμινο εξελίξεων. Συγκεκριμένα, ένας άγνωστος του τηλεφωνεί και του λέει πως πίσω από τη δολοφονία της Λιζέτας κρύβεται η Βικτώρια, ενώ δίνει οδηγίες για το πού βρίσκεται το πτώμα της κοπέλας - και όχι μόνο... Αμέσως οι αστυνόμοι της σήμανσης πηγαίνουν στον τόπο του εγκλήματος και σοκάρονται αντικρίζοντας το θέαμα! Η είδηση πως βρέθηκαν δύο πτώματα προκαλεί αναστάτωση σε όλους, ενώ ο Σωτήρης ζητάει να γίνει ιατροδικαστική εξέταση. Όταν αντιλαμβάνονται πως μπορεί το ένα πτώμα να ανήκει στον Άγη, καλούν την οικογένεια Μπουραντά για αναγνώριση.

Αυτές είναι οι σειρές που ρίχνουν αυλαία οριστικά!

paradeisos.jpg

Ο Χριστόφορος, η Αμαλία και η Πολυξένη αγωνιούν και εύχονται το πτώμα να μην είναι του Άγη. Κι ενώ η Βικτώρια προσποιείται πως είναι στενοχωρημένη, σκέφτεται ποια πρέπει να είναι π επόμενη κίνησή της ώστε να εξαφανίσει ένα πολύ σημαντικό στοιχείο. Οι ώρες περνούν και αφού ολοκληρώνεται η διαδικασία της αναγνώρισης η οικογένεια του Άγη είναι συγκλονισμένη. Όλοι βυθίζονται στο πένθος, ενώ το πόρισμα του ιατροδικαστή δείχνει ότι οι δολοφονίες της Λιζέτας και του Άγη έγιναν με το ίδιο όπλο. Ο Σωτήρης συνδέει τα δύο θύματα με τη Βικτώρια, αλλά ο Δημοσθένης διαφωνεί και προσπαθεί να στρέψει σε άλλο πρόσωπο τις υποψίες των συναδέλφων. Κι ενώ ο Σωτήρης και ο Μηλιώνης προσπαθούν να βρουν τρόπο να ξεσκεπάσουν τη Βικτώρια, ο Δημοσθένης βρίσκει συνεχώς τον τρόπο να τους βάζει εμπόδια στην έρευνα. Την ίδια στιγμή, η γυναίκα προσπαθεί να κρύψει την ταραχή της και πηγαίνει αμέσως στο δωμάτιό της θέλοντας να καταστρέψει τη μοιραία κασέτα όπου έχει βιντεοσκοπήσει τη Λιζέτα να σκοτώνει τον Άγη.

PARADEISOS-(2).jpg

Όμως τότε ο Σίμος την πιάνει στα πράσα με αυτό το αποδεικτικό στοιχείο και ζητάει να μάθει τι περιέχει. Τότε εκείνη του λέει πως έχει στιγμές του Άγη από την παιδική του ηλικία και εκείνος όχι μόνο την πιστεύει αλλά συγκινείται κιόλας. Έτσι, λίγο αργότερα, βλέποντας τον Χριστόφορο στενοχωρημένο, ο Σίμος βρίσκει την κασέτα και του τη δίνει για να δει διάφορες στιγμές με τον Άγη. Ύστερα από αυτό το γεγονός, οι εξελίξεις στην οικογένεια θα είναι καταιγιστικές. Το φιλμ που φτάνει τυχαία στα χέρια του Χριστόφορου ανοίγει τον δρόμο για νέες έρευνες σε σχέση με τον φόνο του Άγη και η Βικτώρια αναμένεται να βρεθεί σε δεινή θέση! O Χριστόφορος παρακολουθεί σοκαρισμένος τη στιγμή που η Λιζέτα πατάει τη σκανδάλη και ξεσπάει σε κλάματα. Δεν μπορεί να πιστέψει αυτό που βλέπει, ενώ και ο Σίμος, που στέκεται δίπλα του, παρακολουθεί εμβρόντητος τον Άγη να αφήνει την τελευταία του πνοή. Αμέσως οι δύο άντρες παίρνουν το στοιχείο-φωτιά και πηγαίνουν στην Αστυνομία.

Ο παράδεισος των κυριών – Twitter: «H Σίριαλ κίλερ Βικτώρια έχασε το μέτρημα με τους φόνους»!

paradeisos-9.jpg

Ο Γιαμμαλής βλέπει το υλικό, ενώ ο Χριστόφορος τονίζει σε όλους πως η Λιζέτα δεν ήξερε τον Άγη και ότι κάποιος άλλος την ανάγκασε να τον σκοτώσει και στη συνέχεια δολοφόνησε και εκείνη. Ο Σωτήρης είναι βέβαιος πως η Βικτώρια ευθύνεται για όλα και είναι αποφασισμένος να φτάσει την υπόθεση μέχρι το τέλος! Από την άλλη, ο Χριστόφορος επιστρέφει στο σπίτι του και όταν βλέπει μπροστά του τη Βικτώρια της επιτίθεται κατηγορώντας την για τη δολοφονία του νεαρού. Οι δυο τους έχουν έναν άγριο καβγά και ο Σίμος με τη Μιράντα επεμβαίνουν προσπαθώντας να τους χωρίσουν. Κι ενώ η Βικτώρια ισχυρίζεται πως δεν έχει καμία σχέση με τους φόνους και πως αυτή την κασέτα της την έδωσε η... Ματούλα, φαίνεται πως κανείς δεν την πιστεύει.

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved