Παγιδευμένοι σπόιλερ: Σε κίνδυνο η ζωή του Δημήτρη- Ο απόλυτος τρόμος

Παγιδευμένοι: Δημήτρης

Media

Παγιδευμένοι σπόιλερ: Σε κίνδυνο η ζωή του Δημήτρη- Ο απόλυτος τρόμος

Ένας νέος εφιάλτης εμφανίζεται στη ζωή του Δημήτρη και της Άννας, στα προσεχή επεισόδια της επιτυχημένης δραματικής σειράς του ΑΝΤ1 «Παγιδευμένοι».

Σύντομα το χωρισμένο - πλέον- ζευγάρι βρίσκεται αντιμέτωπο με έναν κυκεώνα εκπλήξεων και η αιτία δεν είναι άλλη από τη νέα υπόθεση που αναλαμβάνει. Ο λόγος για τον μυστηριώδη θάνατο μίας γυναίκας που βρέθηκε νεκρή την ημέρα του γάμου της, φορώντας ακόμα το νυφικό της.

18..jpg

Παγιδευμένοι: Δημήτρης - Άννα

Παγιδευμένοι: Σκληρές και επώδυνες αποφάσεις πρέπει να παρθούν άμεσα

Ο Αντρέας έχει ήδη στα χέρια του τον εν λόγω φάκελο και προσπαθεί να εξιχνιάσει τη δολοφονία, ενώ και ο Δημήτρης αναλαμβάνει να ερευνήσει τον θάνατο από την πλευρά της Εισαγγελίας. Επομένως, οι δύο φίλοι ενώνουν ξανά τις δυνάμεις τους, ενώ και η Άννα συμμετέχει ως δικηγόρος στην ίδια υπόθεση. Μάλιστα, η θέση της είναι ιδιαίτερα δύσκολη, καθώς η σχέση της με τον εν διαστάσει σύζυγό της είναι τεταμένη και εκείνη δεν επιθυμεί να συγκρουστεί ξανά μαζί του. Οπότε προσπαθεί να κρατήσει χαμηλά τους τόνους. Όσο το κουβάρι του μυστηρίου αρχίζει να ξετυλίγεται, τόσο το άτομο που κρύβεται πίσω από το έγκλημα νιώθει να πλησιάζουν στα ίχνη του. Μάλιστα, ο εισαγγελέας Μαρκέτος έχει αφοσιωθεί ψυχή τε και σώματι στην υπόθεση, για να ξεχνάει τον προσωπικό του πόνο, και δηλώνει αποφασισμένος να κάνει τα πάντα για να βρει και να τιμωρήσει τον ένοχο.

pagidevmenoi-(2).jpg

Παγιδευμένοι

Παγιδευμένοι – Κυριακίδης: «Είμαστε σε αναμονή για τον 3ο κύκλο. Πρέπει να παρθεί άμεσα μια απόφαση»

Έτσι, λοιπόν, μπαίνει, άθελά του, στο στόχαστρό του. Την ώρα που οι οικογένειες της νύφης και του γαμπρού έχουν κληθεί να καταθέσουν, ρίχνοντας φως στην υπόθεση, ο δράστης αποφασίζει να εμποδίσει τον Δημήτρη, χρησιμοποιώντας την Άννα. Κάποια στιγμή, η δικηγόρος δέχεται ένα ανώνυμο απειλητικό τηλεφώνημα. Ο άγνωστος της λέει ότι πρέπει να πείσει τον εισαγγελέα να αφήσει την υπόθεση αν θέλει να παραμείνει ζωντανός και πως αν συνεχίσει η ζωή του διατρέχει μεγάλο κίνδυνο. Η Άννα τρομοκρατείται από αυτή την κλήση, ωστόσο δεν είναι σίγουρη αν πρέπει να μιλήσει στον Δημήτρη, για να μη δημιουργηθεί νέα ένταση μεταξύ τους, οπότε το αναβάλλει, αφήνοντας τον δολοφόνο να καταστρώνει ανενόχλητος τα επικίνδυνα σχέδιά του. Πηγή: Mytv

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved