Ο Κώστας Νικούλι είναι ο «Κατάδικος»
Media

Ο Κώστας Νικούλι είναι ο «Κατάδικος»

Ο Κώστας Νικούλι επιστρέφει. 

Ύστερα από την «Αγάπη παράνομη», ένα ακόμα διήγημα του Κωνσταντίνου Θεοτόκη ετοιμάζεται να μεταφερθεί στη μικρή οθόνη από τη σεναριογράφο Ελένη Ζιώγα και τον σκηνοθέτη Νίκο Κουτελιδάκη.

NIKOULI-3.jpg

Πρόκειται για τον «Κατάδικο», μια σειρά εποχής 16 επεισοδίων, που οι δημιουργοί του συζητούσαν αρχικά με την ΕΡΤ. Τελικά, φαίνεται πω$ η παραγωγή θα μεταδοθεί την επόμενη τηλεοπτική σεζόν από το Μεγάλο Κανάλι. Σύμφωνα με πληροφορίες, για τον κεντρικό ρόλο έχει γίνει πρόταση στον Κώστα Νικούλι, χωρίς ωστόσο να έχουν πέσει ακόμη οι σχετικές υπογραφές. Η ιστορία του «Κατάδικου» εξελίσσεται το 1919 σ’ ένα χωριό της Κέρκυρας.

Εκεί ζουν ο Γιώργης Αράθυμος με την όμορφη γυναίκα του. m Μαργαρίτα, τα δυο τους παιδιά και τον Τουρκόγιαννο. που έχουν στη δούλεψή τους. Στη ζωή της φιλήσυχης οικογένειες θα μπει ο Πέτρος Πέπονας, ένας γείτονας της οικογένειας που ερωτεύεται μέρα με τη μέρα και πιο πολύ τη Μαργαρίτα.

nikouli-2.jpg

Ο Τουρκόγιαννος, που επίσης τρέφει -κρυφά μεν, αλλά βαθιά- αισθήματα για τη γυναίκα τού Γιώργη, παρακολουθεί το παράνομο ζευγάρι και κάνει ό,τι μπορεί για να εμποδίσει την παρεκτροπή της Μαργαρίτας.

Πηγή tv24

Κώστας Νικούλι: Οι θυσίες των γονιών του, τα ρατσιστικά σχόλια και η σύντροφός του,Κατερίνα Μαούτσου

Κώστας Νικούλι: Η διαφορά ηλικίας με τη σύντροφό του, η ψυχοθεραπεία και ο ρατσισμός

Κώστας Νικούλι στο gossip-tv: «Τα social media μπορεί να γίνουν ένας μεγάλος οχετός»

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved