Τσιμτσιλή για Λιάγκα: Σκέφτομαι πόσο δύσκολο είναι να δείχνεις ότι είσαι το πιο ευτυχισμένο ζευγάρι
Media

Τσιμτσιλή για Λιάγκα: Σκέφτομαι πόσο δύσκολο είναι να δείχνεις ότι είσαι το πιο ευτυχισμένο ζευγάρι

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή σχολίασε τη συνέντευξη του Γιώργου Λιάγκα στον Νίκο Χατζηνικολάου και στην εκπομπή, Ενώπιος Ενωπίω.

Η Σταματίνα τόνισε: «Ήταν χειμαρρώδης, μίλησε για πράγματα που δεν είχε μιλήσει ποτέ με τόσες λεπτομέρειες. Ξέραμε ότι υπήρχε, για παράδειγμα, μία προβληματική σχέση με τη μητέρα του και ότι κάποια στιγμή δεν είχαν επικοινωνία αλλά ότι έζησε στην αρχή μαζί της τον χωρισμό και μετά αυτή εξαφανίστηκε… δεν τα γνωρίζαμε αυτά».

Και συνέχισε λέγοντας: «Σκέφτομαι πόσο δύσκολο είναι, ενώ ζεις μια κανονική ζωή με προβλήματα, καβγάδες… να πρέπει να δείχνεις ότι είσαι καλά, για να επιβεβαιώνεις μια τηλεοπτική εικόνα, που σε θέλει να είσαι το πιο ευτυχισμένο ζευγάρι στην Ελλάδα»!

Λιάγκας: «Η Κορινθίου δεν αποχώρησε, ο ΑΝΤ1 διέκοψε τη συνεργασία – Η Δούκισσα ορθώς αποχώρησε»

1709275889852-34351069-liagkas.jpg

Και σε άλλο σημείο ανέφερε η Σταματίνα Τσιμτσιλή: «Όταν κάνεις νούμερα, δεν υπάρχει γκρίνια. Τότε ήταν και το timing με το metoo και είχε ανάγκη η Φαίη έναν ενημερωτικό Γιώργο δίπλα της και αναγκαστικά η σκαλέτα διαμορφώθηκε με αυτόν τον τρόπο και μοιραία πήρε εκείνος τον πρώτο λόγο. Η Φαίη το είχε αλλιώς στο μυαλό της.

stam_tsimtsili_1705328936_3280859374417936419_25909647.jpg

Βλέποντας αυτή τη συνέντευξη καταλαβαίνεις ότι ο Γιώργος είχε ως βασική αγωνία να μη νιώσουν τα παιδιά του ότι τους εγκατέλειψε, ότι τους παράτησε και ότι περνάει λιγότερο χρόνο μαζί τους. Ακόμη και τώρα ξέρω ότι προσπαθεί σε καθημερινή βάση να είναι παρών, για να μη νιώσουν τα παιδιά ότι δεν είναι η πρώτη του προτεραιότητα».

Δείτε το απόσπασμα παρακάτω από το Happy Day

Διαβάστε επίσης:

Γιώργος Λιάγκας: «Αυτό είναι κάτι που δεν το έχω πει ποτέ, δεν έχω σχέσεις με τη μητέρα μου»

Ο Γιώργος Λιάγκας για τον χωρισμό: «Αν δε γνώριζα τη Φαίη μπορεί να μη γινόμουν πατέρας ποτέ»

Γιώργος Λιάγκας: «Χάνω τον έλεγχο, τον έχω χάσει 2-3 φορές, έχω κάνει λάθη χωρίς καμία σκοπιμότητα»

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved