Χατζίδου για Λιάγκα: «Είπε ότι δεν γνωρίζει τι έγινε με την Κορινθίου, αυτό εμένα μου χτύπησε κάπως»
Media

Χατζίδου για Λιάγκα: «Είπε ότι δεν γνωρίζει τι έγινε με την Κορινθίου, αυτό εμένα μου χτύπησε κάπως»

Breakfast@Star: Τη συνέντευξη που παραχώρησε ο Γιώργος Λιάγκας στον Νίκο Χατζηνικολάου στο Ενώπιος Ενωπίω σχολίασαν σήμερα 1/3 η Ελένη Χατζίδου και η ομάδα της.

Μεταξύ άλλων μίλησε για τις αποχωρήσεις της Δούκισσας Νομικού και της Μαρίας Κορινθίου από το Πρωινό την περασμένη σεζόν.

Για τις αποχωρήσεις των δύο γυναικών από την εκπομπή του δήλωσε χαρακτηριστικά:

«Είναι δύο διαφορετικές περιπτώσεις. Η Δούκισσα ήρθε σε μια εκπομπή διαφορετική από αυτή που μπορεί να οραματιζόταν. Είναι ένα εξαιρετικό πλάσμα, ταλαντούχα, ωραία, πολύ πετυχημένη στη ζωή της και δική μου πρόταση στον σταθμό να έρθει. Δεν ταίριαξε σε αυτό το είδος εκπομπής. Αισθανόμουν ότι δεν θα κολλήσει και ορθώς αποφάσισε να φύγει. Την εκτιμώ αφάνταστα».

Λιάγκας: «Η Κορινθίου δεν αποχώρησε, ο ΑΝΤ1 διέκοψε τη συνεργασία – Η Δούκισσα ορθώς αποχώρησε»

xatzidou.jpg

Τα σχόλια στο Breakfast@Star για τον Γιώργο Λιάγκα

«Την ήθελα, την περίμενα αυτή τη συνέντευξη του Γιώργου Λιάγκα, γιατί λόγω της κουμπαριάς του με τον Νίκο Χατζηνικολάου είχε και μία άνεση παραπάνω. Είπε πράγματα που δεν τα έχουμε ξανακούσει. Εγώ έχω πολύ μεγάλη απορία στο κομμάτι που λέει ότι δεν γνώριζε λεπτομέρειες για την αποχώρηση της Μαρίας Κορινθίου από την εκπομπή. Έχουμε την περιέργεια να μάθουμε», είπε αρχικά η Ελένη Χατζίδου.

Και συνέχισε: «Έκανε, λέει, η Μαρία κάποιες δηλώσεις που δεν άρεσαν στον ΑΝΤ1. Πώς και δεν πήραν τηλέφωνο ο ένας τον άλλο, αφού είχαν σχέσεις από πριν, δεν είναι ότι γνωρίστηκαν πρώτη φορά στην εκπομπή… να της πει «τι πράγματα είναι αυτά τώρα, μην χαλάς τη σχέση σου με τον σταθμό. Αν πει ο σταθμός ότι δεν τη θέλει, δεν θα κάτσει ο Γιώργος να την υποστηρίξει. Είπε όμως ότι δεν γνωρίζει τι έγινε, αυτό εμένα μου χτύπησε κάπως».

Και κατέληξε: «Εγώ πάντως τον ευχαριστήθηκα, κατάλαβα ότι έχει ευαισθησίες, όσο κι αν θέλει να μην το δείχνει και να φαίνεται σκληρός. Να σου πω κάτι; Ενώ κάποιες φορές μου τη… δίνει και λέω "άντε μωρέ, φωνακλάς", τον συμπαθώ».

Δείτε το σχετικό απόσπασμα:

Διαβάστε επίσης:

Ο Γιώργος Λιάγκας για τον χωρισμό: «Αν δε γνώριζα τη Φαίη μπορεί να μη γινόμουν πατέρας ποτέ»

Γιώργος Λιάγκας: «Χάνω τον έλεγχο, τον έχω χάσει 2-3 φορές, έχω κάνει λάθη χωρίς καμία σκοπιμότητα»

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved